Kopiranje datoteke i fascikle između OneDrive i SharePoint lokacija

Kopiranje datoteke i fascikle između OneDrive i SharePoint lokacija

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada želite da delite datoteke sa različitim tima osobe ili čak i dati druge timovima vlasništvo, možete da Kopiraj (ili Premeštanje) datoteke između OneDrive for Business i SharePoint lokacije. Možete da Kopiraj (ili Premeštanje) datoteka i fascikli iz OneDriveSharePoint, iz SharePoint da OneDrive, u okviru SharePoint lokacije ili između lokacija. Čak možete da kopirate datoteke iz neke druge osobe OneDrive u sopstveni OneDrive.

Savet: Možete i da kopirate datoteke pomoću istraživača datoteka. Za više informacija (koristeći OneDrive da OneDrive for Business kao na primer), pogledajte premestite datoteke iz usluge OneDrive u OneDrive for Business.

Saznajte više o tome kada za čuvanje dokumenata u OneDrive for Business ili SharePoint ili Kopiranje datoteke u okviru ili između lokacija.

 1. Izaberite stavke koje želite da kopirate, a zatim izaberite stavku Kopiraj u.

  Snimak ekrana Kopiraj na komandu u usluzi OneDrive for Business

  Napomena: Ako ne vidite komandu Kopiranje , verovatno koristite klasični OneDrive for Business ili lokalno instance OneDrive for Business. Ako je tako, pratite korake SharePoint 2016 da premestite ili kopirate datoteke u okviru ili između lokacija.

 2. U okviru Odaberi odredište, izaberite lokaciju na koju želite da kopirate. Lokacija se pojavljuju u okviru ime vaše organizacije, kao što je Contoso u ovom primeru.

  Snimak ekrana na izbor odredišta prilikom kopiranja datoteke iz usluge OneDrive for Business na SharePoint lokaciji.

  Videćete različite lokacije u zavisnosti od toga gde se nalazite. Na primer, ako ste na lokaciji SharePoint , videćete svoju trenutnu biblioteku, vaš OneDrivei drugih lokacija. Možda ćete morati da biste izabrali Pregledanje lokacije da biste videli na lokaciju koju želite. Ako ne vidite bilo koje druge lokacije na listi kada kopirate stavke, vaša organizacija ne dozvoljava da kopirate više lokacija. Ako ste administrator SharePoint ili globalnog administratora za vašu organizaciju, pogledajte članak Dozvoljavanje ili sprečavanje prilagođenu skriptu da biste saznali kako da omogućite sajtova kopiranje u centru administracije SharePoint .

 3. Izaberite lokaciju na kojoj želite da se stavke da biste otišli, a zatim izaberite stavku Kopiraj ovde da biste započeli Kopiranje stavke.

  Snimak ekrana izbor lokacije prilikom kopiranja datoteke u sistemu SharePoint

Napomene: 

 • Do 500 MB datoteka i fascikli možete da kopirate odjednom.

 • Kada koristite Kopiranje dokumenata koji imaju istorija verzija, samo na najnoviju verziju se kopira. Da biste kopirali starije verzije, morate da vratite u prethodno stanje i kopirajte svakog od njih. Dodatne informacije o kreiranju verzija potražite u članku Omogućavanje i konfigurisanje kreiranja verzija za listu ili biblioteku.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×