Kopiranje datoteka i fascikli između usluge OneDrive i SharePoint sajtova

Kopiranje datoteka i fascikli između usluge OneDrive i SharePoint sajtova

Kada želite da delite datoteke sa drugim timom osoba ili da dajete i druge timove vlasništvo, možete da kopirate (ili premestite) datoteke između OneDrive for Business i SharePoint Server 2019 sajta. Možete da kopirate (ili premestite) datoteke i fascikle iz OneDrive u SharePoint, iz SharePoint na OneDrive, u okviru SharePoint lokacije ili između lokacija. Možete čak i da kopirate datoteke sa neиijeg OneDrive u sopstveni OneDrive.

Savet: Možete i da kopirate datoteke pomoću istraživača datoteka. Za više informacija (pomoću OneDrive za OneDrive for Business kao primer) pogledajte članak Premeštanje datoteka iz usluge OneDrive u OneDrive for Business.

Saznajte više o kopiranju datoteka ili fascikli u sistemu SharePoint, kao i da li treba da sačuvam datoteke u usluzi OneDrive ili SharePoint?

 1. Izaberite datoteke ili fascikle koje želite da kopirate, a zatim izaberite stavku Kopiraj u.

  Snimak ekrana komande "Kopiraj u" u usluzi OneDrive for Business

  Napomena: Ako ne vidite komandu Kopiraj u , verovatno koristite klasičnu OneDrive for Business ili lokalnu instancu OneDrive for Business. Ako je tako, slijedite korake SharePoint 2016 da biste premestili ili kopirali datoteke unutar ili između lokacija.

 2. U okviru Odaberite odredišteizaberite lokaciju na koju želite da kopirate. Lokacije se pojavljuju pod imenom organizacije, kao što je Kontoso u ovom primeru.

  Snimak ekrana biranja odredišta prilikom kopiranja datoteka iz usluge OneDrive for Business na SharePoint sajt.

  Videćete različita mesta u zavisnosti od toga gde se nalazite. Na primer, ako ste na SharePoint lokaciji, videćete trenutnu biblioteku, OneDrive i druge lokacije. Možda ćete morati da izaberete stavku Potraži lokacije da biste videli željenu lokaciju.

  Napomene: 

  • Ako ne vidite druge lokacije prilikom kopiranja stavki, organizacija ne dopušta kopiranje na Veb lokacijama.

  • Ako ste SharePoint administrator ili globalni administrator za organizaciju, pogledajte članak Omogućavanje ili sprečavanje prilagođenog teksta da biste saznali kako da omogućite kopiranje na više lokacija u SharePoint centru administracije.

 3. Izaberite lokaciju na kojoj želite da stavke idu, a zatim izaberite stavku Kopiraj ovde da biste započeli kopiranje stavki.

  Snimak ekrana izbora lokacije prilikom kopiranja datoteke u SharePoint

Napomene: 

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Na mreži

Pronalaženje pomoći na mreži
Pogledajte još stranica podrške za OneDrive i OneDrive for Business.
Za OneDrive aplikaciju za mobilne uređaje, pogledajte članak Rešavanje problema sa OneDrive aplikacijom za mobilne uređaje.

Ikona „Podrška putem e-pošte“

Obratite se podršci putem e-pošte
Ako vam je i dalje potrebna pomoć, protresite mobilni uređaj dok ste u aplikaciji OneDrive ili pošaljite e-poruku OneDrive timu za podršku. Da biste se obratili OneDrive for Business podršci sa PC ili Mac računara, kliknite na ikonu OneDrive na sistemskoj traci poslova ili traci sa menijima, zatim izaberite stavke Više > Pošalji povratne informacije > Nešto mi se ne dopada.

OneDrive for Business Administratori takođe mogu da pogledaju OneDrive for Business Tech zajednicu, Pomoć za OneDrive for Business administratore ili da se obrate podršci za Office 365 za preduzeća.

Forumi Office 365 zajednice

Imate povratne informacije?
OneDrive UserVoice je mesto za predloge funkcija koje želite da dodamo u OneDrive. Iako ne možemo da garantujemo određene funkcije ili termine, odgovorićemo na svaki predlog sa najmanje 500 glasova.

Idite na OneDrive UserVoice.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×