Kontrolisanje poziva pomoću slušala u timovima

Kontrolisanje poziva pomoću slušala u timovima

Da li koristite USB slušalice, zvučnike ili druge periferne uređaje? Možete da koristite fizičku dugmad na ovim uređajima da biste odgovorili na njih, prilagodili volumen zvuka i privremeno isključili i ponovo isključili timove poziva i sastanaka.

Pored toga, ako imate povezani više uređaja, možete da ga podesite kao sekundarni zvuk, tako da će se javiti kada dobijete Dolazni poziv. I možete da odgovorite na dolazne pozive ili na sledeće sastanke na bilo kom povezanom uređaju – ne samo na one koji zvone.

Napomena: Ako ste izvršili nadogradnju na timove koji pozivaju, ali niste ažurirali Skype za posao, trebalo bi da zatvorite Skype za posao kada koristite timove da biste se uverili da vaše kontrole poziva FUNKCIONIŠU pomoću USB slušalice i periferijskih uređaja.

Uređaji sa poznatim ograničenjima i problemima

Videli smo probleme sa uređajima na dolenavedenoj listi i kontrole poziva možda neće funkcionisati na očekivani način. Radimo sa partnerima da biste rešili ove probleme, zato uverite se da redovno ponovo proverite da li postoje ispravke.

PLANTRONICS

540-M

APU-75

C220-M

Kalkuta 800 serija

Savi 400 i 700 serije kada se koriste sa softverom Hub

Polycom

CX100

CX300

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×