Konfigurisanje podrazumevanog skupa podataka za izveštaje prikaza Power View

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Podrazumevani skup polja je unapred definisane liste polja koja se automatski dodaju u izveštaj prikaza Power View kada kliknete na nadređenoj tabeli na listi polja izveštaja. Možete da kreirate podrazumevani skup polja da biste uklonili suvišne korake za izveštaje koji čine prekomerna upotreba određena polja. Na primer, ako znate da većina izveštaja o kontakte klijenta uvek uključuju ime kontakta, u primarni broj telefona, e-adresu i ime preduzeća, možete unapred izabrati te kolone tako da su uvek dodati prikaza izveštaja kada autoru klikne na Klijent kontakt tabela.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Napomena: Podrazumevani skup polja odnosi se samo na model podataka koja se koristi u programskom dodatku Power View. Skupove podrazumevanih polja nisu podržane u programu Excel izveštajima izvedene tabele.

  1. Počnite sa radnom sveskom koja obezbeđuje podatke u Power View, a zatim otvorite Power Pivot da biste podesili svojstva na tabele koje obezbeđuju podatke za izveštaj. Više detalja potražite u članku Konfigurisanje svojstava ponašanja tabele za izveštaje prikaza Power View.

  2. Kliknite na karticu tabele u dnu prozora da biste izabrali tabelu za koju konfigurišete listu podrazumevanih polja.

  3. Kliknite na karticu Više opcija > i zatim na dugme Podrazumevani skup polja.

  4. U dijalogu na podrazumevani skup polja, izaberite jedno ili više polja. Možete da odaberete bilo koje polje u tabeli, uključujući mere. Držite pritisnut taster Shift da biste izabrali opseg ili taster Ctrl da biste izabrali pojedinačna polja.

  5. Kliknite na dugme Dodaj da biste ih dodali u podrazumevani skup polja.

  6. Koristite nagore i nadole dugmad da biste naveli porudžbine da biste na listi polja. Polja će biti dodat u izveštaj u redosledu definisan za skup polja.

  7. Ponovite ove korake za ostale tabele u radnoj svesci.

  8. U programu Excel, kliknite na dugme Umetni > Power View da biste testirali rad. Kada kliknete na tabelu, njegov podrazumevanoj listi polja treba da se pojavi u tabeli na podlogu.

Nakon što kreirate podrazumevani skup polja, dalje mogu da utiču na utisak pri dizajniranju izveštaja tako što ćete navesti podrazumevane oznake, podrazumevane slike, podrazumevano ponašanje grupe, ili da li su redove koji sadrže istu vrednost grupisane u jedan red ili na listi pojedinačno. Više informacija potražite u članku Konfigurisanje svojstava ponašanja tabele za Power View izveštaje.

Vrh stranice

Takođe pogledajte

Konfigurisanje svojstava ponašanja tabele za Power View izveštaje

Power Pivot svojstva izveštavanja za Power View

Power View i Power Pivot video zapisi

Power View: Istraživanje, vizuelizacija i predstavljanje podataka

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×