Komentarisanje zadataka u aplikaciji Microsoft Planner

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Dok radite kroz plan, možda imate pitanja za osobe koje rade na zadatku. Možete da dodate komentar na zadatak da biste pokrenuli diskusije. Zašto ne mogu da vidim ili Dodavanje zadatka komentari?

Napomene: 

Da biste dodali komentar, izaberite zadatak da biste otvorili njen detalje, a zatim koristite polje Komentari da razgovarate sa timom. Kada budete spremni da objavite na komentar, kliknite na dugme Pošalji .

Dodavanje novog komentara za zadatak

Važno: Kad ste objavili komentar, ne možete da izbrišete ili uredite.

Kada se doda komentar, zadatak prikazuje simbol komentara kako bi obavestio tim da ima nečeg novog za čitanje.

Ikona "Komentari" na kartici zadatak

Komentari se prikazuju u zadatku sa najnovijim komentarom na vrhu.

Komentari u redosledu od najnovijeg ka najstarijem

Za Office 365 grupe u Outlook, može potrajati i pogled na sve razgovore dešava za sve zadatke u planu. Izaberite tri tačke pored imena vaš plan, a zatim odaberite stavku razgovora. Odatle možete da vidite komentare za sve zadatke na plan u Outlook na vebu. Takođe možete da koristite aplikaciju Outlook grupe da biste prikazali razgovore o plan. Više informacija o razgovore u Office 365 grupama u programu Outlook.

Alatka "razgovor" u okviru tri tačke

Zašto ne mogu da vidim ili Dodavanje zadatka komentari?

Ako vaša organizacija ne koristi Exchange Online za vaš nalog, možda nećete moći da komentariše zadaci u Planner. Takođe, možete da trenutno unesete komentare na planer zadataka u planovima povezan sa Office 365 povezani Yammer grupe.

Povratne informacije pomaže nam da odlučite šta da radite na dalje! Voleli bismo da čujemo te. Ostavite nam povratne informacije ili glasali o funkcijama koje drugi su ukazali na planner.uservoice.com.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×