Kome treba da se obratim ako treba da promenim svoje informacije u usluzi Office 365?

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Vaš IT sektor ili sektor za ljudske resurse može čuvati neke od vaših informacija profila u odvojenim sistemima, na primer, vašu fotografiju profila, odnosno ime ili radno mesto. Ako vam nije dozvoljeno da sami promenite ove informacije, obratite se sektoru za ljudske resurse ili administratoru da bi ih oni promenili za vas.

Zašto me ne može da date ime kome da se obrate?

Možemo da sviđa mi se da vam da ime ili e-adresu koja je da se obratite, ali Microsoft nema ove informacije. U nastavku su neke predloge koji vam mogu pomoći saznam ko je vaš administrator.

Kako da saznam ko je moj administrator?

Kada u potrazi za Office 365 administratoru da biste ažurirali određene informacije, ponovo postavite lozinku, brisanje naloga ili obavite druge zadatke, evo nekih od segmenata koji treba da se obratite:

  • Fakultete i škole: obratite se timu za tehničku podršku. Obično možete da pronađete vezu na lokaciji univerzitet. Na manjim škole, možda postoji samo nekoliko tehničke osobe koje imaju administratorske dozvole.

  • Velika preduzeća: Obratite se internoj službi za pomoć / tehničkoj podršci.

  • Mala preduzeća: obratite se vlasniku posao / suvlasnika. Često daju administratorske dozvole na svoje mesto savetnika koji radi na računaru održavanja za svoj posao.

Prema podrazumevanim postavkama, osoba koja se upiše i kupi pretplate za Office 365 za preduzeća dobija administratorske dozvole. Ta osoba može dodeliti administratorske dozvole drugim osobama radi pomoći prilikom upravljanja uslugom Office 365 za organizaciju.

Ako ne znate kome da se obratite za pomoć na poslu ili u školi, pitajte osobu koja vam je dala Office 365 korisnički nalog i lozinku.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×