Kombinovanje datoteka u fascikli sa Kombinovanje binarne datoteke (Power Query)

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Korišćenje programa Excel Get & transformacija iskustvo (Power Query) da biste kombinovali više datoteka koje imaju istu šemu iz jedne fascikle u jednu tabelu. Ovaj primer je kombinovanje radne sveske budžeta za više odeljenja, gde je kolona koje su isto, ali broj redova i vrednosti razlikuju radne sveske.

Da biste započeli proces kombinovanja više datoteka, prvo se uverite da sve datoteke koje želite da kombinujete se nalaze u jednoj datoteci fascikle.

Napomena: Podržani su Excel, tekst, CSV, JSON, XML i Access datoteke.

 1. Kliknite na kartici " Podaci ", zatim Preuzimanje podataka > Iz datoteke > Iz fascikle. Ako ne vidite dugme " Preuzmi podatke ", zatim kliknite na dugme Novi upit > Iz datoteke > Iz fascikle

  Kombinovanje binarne datoteke iz datoteke > iz fascikle opcija

 2. Kliknite na dugme Pregledaj da biste pronašli fasciklu.

  Pojaviće se lista datoteka u fascikli. U ovom slučaju nismo ste učitati 4 Excel radne sveske. Kada navedene su sve datoteke koje želite, izaberite opciju za Kombinovanje i Učitaj .

  Opcija "Kombinuj binarne datoteke Kombinovanje i učitavanje"
 3. Svaka datoteka se analiziraju i određena je ispravan format datoteke, kao što su tekst, Excel ili JSON. U ovom slučaju, prikazuje se lista radnih listova iz Excel radne sveske. Izaberite radni list koji želite da koristite, a onda kliknite na dugme u redu. Kombinovanje binarne transformacija proces će zatim automatski kreirajte upit za konsolidovanje podataka iz svake datoteke i prikazali rezultate u jedan radni list.

  Kombinovanje binarne datoteke dijalog koji prikazuje dostupne Excel radni listovi da biste izabrali primarni konsolidaciju cilj
 4. Ako se izvorni podaci promene, uvek možete da osvežite uvezenih podataka. Kliknite bilo gde unutar opsega podataka, a zatim idite na Upit alatke > Osveži. Pored toga, možete jednostavno da primenite dodatne transformacije ili izdvajanje korake izmenom automatski kreirano uzorak upit, ne morate da brinete o izmene ili kreiranje dodatnih funkcija korake upita; sve promene u uzorak upit su automatski generisane u upitu za povezane funkcije.

Da biste započeli proces kombinovanja više datoteka, prvo se uverite da sve datoteke koje želite da kombinujete se nalaze u jednoj datoteci fascikle.

Napomena: Podržani su Excel, tekst, CSV, JSON, XML i Access datoteke.

 1. Kliknite na karticu Power Query , zatim Iz datoteke > Iz fascikle.

  Power Query > iz datoteke > opcije iz fascikle
 2. Kliknite na dugme Pregledaj da biste pronašli fasciklu.

  Pojaviće se lista datoteka u fascikli. Izaberite opciju Uredi da biste otvorili uređivač upita. U ovom slučaju nismo ste učitati 4 Excel radne sveske.

  Kombinovanje binarna datoteka dijalog sa datotekama kombinuju
 3. Kada navedene su sve datoteke koje želite, kliknite na dugme Kombinovanje binarne datoteke iz sadržaja kolone.

  Klik na dugme Kombinovanje binarne datoteke iz upita sadržaja kolone ili iz oblasti kombinovanja u Power Query traku
 4. Svaka datoteka se analiziraju i određena je ispravan format datoteke, kao što su tekst, Excel ili JSON. U ovom slučaju, prikazuje se lista radnih listova iz Excel radne sveske. Izaberite radni list koji želite da koristite, a onda kliknite na dugme u redu.

  Kombinovanje binarne datoteke dijalog koji prikazuje dostupne Excel radni listovi da biste izabrali primarni konsolidaciju cilj
 5. Kombinovanje binarne transformacija proces će zatim automatski kreirajte upit za konsolidovanje podataka iz svake datoteke i prikazali pregled. Ako ste zadovoljni sa izgledom, zatim kliknite na dugme Zatvori i Učitaj.

  Kombinujte binarne datoteke pregleda dijalog. Pritisnite zatvori i Učitaj da biste prihvatili rezultate i da ih uvezete u programu Excel.

  Kombinovanje binarne datoteke proces će zatim konsolidujete navedenih radnih listova u jedan radni list.

 6. Ako se izvorni podaci promene, uvek možete da osvežite uvezenih podataka. Kliknite bilo gde unutar opsega podataka, a zatim idite na Upit alatke > Osveži. Pored toga, možete jednostavno da primenite dodatne transformacije ili izdvajanje korake izmenom automatski kreirano uzorak upit, ne morate da brinete o izmene ili kreiranje dodatnih funkcija korake upita; sve promene u uzorak upit su automatski generisane u upitu za povezane funkcije.

Poznati problemi

Prilikom učitavanja kombinovanja binarne datoteke proceduru da biste Excel možda ćete videti sledeću poruku o grešci:

Kombinovanje poruka o grešci binarne datoteke. Ovo je poznat virus koji se rešava.

Ako odbacite na grešaka tako što ćete kliknuti na dugme u redu, kombinujte binarne datoteke proces dovršite i ispravno učitavanje podataka uprkos grešku. Radimo da ispravite grešku.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Možete uvek da postavite pitanje stručnjaku u zajednici Excel Tech Community, dobijete podršku u zajednici Answers community ili predložite novu funkciju ili poboljšanje na sajtu Excel User Voice.

Takođe pogledajte

Preuzimanje i transformacija u programu Excel 2016

Uvoz podataka iz spoljnih izvora podataka

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×