Komande na glavnoj traci su onemogućene u režimu smanjene funkcionalnosti

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Simptomi

Probate da koristite komande na traci koja je deo Korisnički interfejs Microsoft Office Fluent, ali komandu je onemogućen ili nedostupan.

Uzrok

Grejs period za korišćenje probne verzije sistema Microsoft Office 2007, koji obično traje 30 dana, istekao je i program je sada u režimu smanjene funkcionalnosti. U režimu smanjene funkcionalnosti ne možete da kreirate, čuvate ili menjate Microsoft Office dokumente. Možete samo da prikazujete dokumente.

Rešenje

Ako ste koristili probnu verziju koja je sada u režimu smanjene funkcionalnosti, da biste povratili punu funkcionalnost morate da konvertujete probnu verziju za verziju proizvoda sa punom licencom. Učinite Kupovina šifre proizvoda na mreži ili od prodavca, a zatim pomoću tog proizvoda da biste aktivirali proizvod. Za više informacija o aktivaciji proizvoda potražite u članku Aktivacija Microsoft Office programa.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×