Koji pregledači rade sa sistemom Office za Veb

Za najbolju bezbednost i funkcionalnost redovno ažurirajte veb pregledač. Svi savremeni pregledači bi trebalo da se ažuriraju automatski, ali proverite da li je pregledač omogućen automatsko ažuriranje. Microsoft Edge i Internet Explorer će dobiti ispravke putem usluge Windows Update; Važno je da instalirate te ispravke kada one postanu dostupne.

Više informacija potražite: najčešća pitanja o usluzi Windows Update.

Stoni i laptop računari

Koristite najnovije verzije sledećih pregledača za najbolje iskustvo sa Office za veb.

 • Windows 10: Microsoft Edge, Internet Explorer 11, Mozilla Firefox ili Google Chrome

 • Windows 8, 8,1 ili 7 (SP1): Internet Explorer 11, Firefox ili Chrome

 • Windows Vista (SP2): Firefox ili Chrome, ali neke funkcije možda neće biti dostupne. Preporučujemo da izvršite ažuriranje na najmanje Windows 7 (SP1).

 • Mac OS X (10,10 i novije): Apple Safari 10 + ili Chrome

 • Linux: Office za veb radi u usluzi Firefox ili Chrome na Linux, ali neke funkcije možda neće biti dostupne.

Napomena: Savremene stranice, liste i biblioteke na SharePoint online podržani su samo u programu Internet Explorer 11 kada je režim dokumenta podešen na Internet Explorer 11

Ako organizacija koristi Internet Explorer 8 ili Internet Explorer 9 za pristup starijim veb aplikacijama i uslugama, možda ćete želeti da izvršite nadogradnju na Internet Explorer 11 i da razmotrite Enterprise Mode za Internet Explorer 11. Ova ispravka obezbeđuje bolju kompatibilnost sa prethodnim verzijama za zastarele veb aplikacije.

iOS uređaji

 • iPad: Ako koristite najmanje iOS 10,0 preporučujemo da umesto toga koristite Office za iPad aplikacije. Pronaći ćete ih u Apple prodavnici App Store.

  Ako koristite stariju verziju operativnog sistema iOS, onda je safari najbolji pregledač za Office za veb na ena, ali neke funkcije možda neće biti dostupne.

 • iPhone: Ako koristite najmanje iOS 10,0 preporučujemo da koristite Office za iPhone aplikacije umesto pregledača. Pronaći ćete ih u Apple prodavnici App Store.

  Ako koristite stariju verziju operativnog sistema iOS, safari je najbolji pregledač za Office za veb na iPhone uređaju, ali neke funkcije možda neće biti dostupne.

Napomena: Niste sigurni koju verziju iOS imate? Pogledajte članak Pronalaženje verzije softvera na iPhone, iPad ili iPod uređaju

Android

Trenutno nema pregledača na Android uređaju koji se zvanično podržavaju pomoću Office za veb. Preporučujemo da umesto toga koristite Office za Android aplikacije. Pronaći ćete ih u Google Play prodavnici.

Drugi uređaji

Većina funkcija Office za veb će funkcionisati u Microsoft Edge pregledaču na Holosomili XBox one.

Takođe pogledajte

Sistemski zahtevi za Office

Office za proširenje veba u sistemu Chrome

Prvi koraci uz Office za Veb u sistemu Office 365

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×