Koji pregledači rad sa Office Online

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Za najbolje bezbednost i funkcionalnost redovno Veb pregledača. Svi moderni pregledači bi trebalo da automatski ažurira, ali uverite se da vaš pregledač ima automatsko ažuriranje omogućeno. Microsoft Edge i Internet Explorer dobiće njihove ispravke putem usluge Windows Update; To je neophodno da instalirate te ispravke kada postanu dostupne.

Više informacija potražite u odeljku: najčešća pitanja o Windows Update.

Stoni i laptop računari

Koristite najnovije verzije od sledećih pregledača za najbolje iskustvo sa Office Online.

 • Windows 10: Microsoft Edge, Internet Explorer 11, Mozilla Firefox ili Google Chrome

 • Windows 8, 8.1, ili 7 (SP1): Internet Explorer 11, Firefox ili Chrome

 • Operativni sistem Windows Vista (SP2): Firefox i Chrome, ali neke funkcije možda neće biti dostupne. Preporučujemo da ažurirate barem Windows 7 (SP1).

 • Mac OS X (10.10 i novije verzije): Apple Safari 10 + ili Chrome

 • Linux: Office Online radi u programu Firefox ili Chrome na Linux, ali neke funkcije možda neće biti dostupna.

Ako organizacija koristi Internet Explorer 8 ili Internet Explorer 9 za pristup starijim veb aplikacijama i uslugama, možda ćete želeti da izvršite nadogradnju na Internet Explorer 11 i da razmotrite Enterprise Mode za Internet Explorer 11. Ova ispravka obezbeđuje bolju kompatibilnost sa prethodnim verzijama za zastarele veb aplikacije.

iOS uređaje

 • iPad: Ako koristite bar iOS 10.0 preporučujemo da umesto toga koristite Office za iPad aplikacije. Možete ih pronaći u Apple prodavnice aplikacija.

  Ako koristite stariju verziju iOS Safari je najbolje pregledača za Office Online na iPad, ali neke funkcije možda neće biti dostupna.

 • iPhone: Ako koristite bar iOS 10.0 preporučujemo da koristite Office za iPhone aplikacije umesto u pregledaču. Možete ih pronaći u Apple prodavnice aplikacija.

  Ako koristite stariju verziju iOS zatim Safari je najbolje pregledača za Office Online na iPhone, ali neke funkcije možda neće biti dostupna.

Napomena: Niste sigurni koju verziju iOS imate? Pogledajte članak Pronađite verziju softvera na iPhone, iPad ili iPod (Apple podrška)

Android

Trenutno nema pregledači na Android uređaju zvanično podržani sa Office Online. Preporučujemo da umesto toga koristite Office za Android aplikacije. Možete ih pronaći u Google Play prodavnice.

Drugi uređaji

Većina funkcija Office Online će funkcionisati u pregledaču Microsoft Edge na Hololens ili XBox jedan.

Takođe pogledajte

Sistemski zahtevi za Office

Office Online oznaka tipa datoteke u programu Chrome

Prvi koraci uz Office Online u usluzi Office 365

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×