Koji Office 365 proizvod ili licencu imam?

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Postoji nekoliko Office 365 planova koji vi ili vaše organizacije možete odabrati kada se upišete za jedan od korporacije Microsoft usluga u oblaku. Nakon što organizaciji upiše za Office 365, administrator možete dodeliti različite Office 365 licenci svaki korisnički nalog. Različite licence uključuju različite usluge, kao što je SharePoint Online i Skype za posao Online. Potražite drugi Office 365 za poslovne planove.

Ako naiđete na problem u sistemu Office 365 – na primer, ne možete da koristite ili instaliranje sistema Office na uređaju – može biti da nemate neophodne dozvole koja omogućava te usluge. Da biste rešili ovaj problem, obratite administratora ili IT osoblju za pomoć, ili ako ste administrator, možete da dodate licence sami.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Ako ste korisnik, koristite sledeće korake da biste saznali koji Office 365 za proizvod ili licencu imate. Ako ste administrator i želite da saznate koje Office 365 pretplata ste je kupili za vašu organizaciju, pratite korake u koje Office 365 za preduzeća treba da imam? umesto toga.

 1. Prijavite se u Office 365 za preduzeća. Saznajte kako da se prijavite.

 2. Izaberite stavku postavke, a zatim u okviru postavke aplikacije, kliknite na dugme Office 365.

  Stranica sa Office 365 postavkama
 3. Na na moj nalog izaberite stavku pretplate.

  Stranica sa Office 365 pretplatama

  Videćete usluge za koje imate licencu da koristite, kao što je najnovija verzija sistema Office, računare SharePoint Online ili OneDrive for Business, i Exchange Online.

  Takođe ćete videti verziju usluge koristite, kao što su Plan 1 ili Plan 2.

  Savet: Najnovijoj verziji sistema Office znači da se pretplate na Office pomoću programa Word, Excel, PowerPoint i druge osobe. SharePoint Online znači da dobijete OneDrive for business i lokacije tima. I Exchange Online znači da dobijete e-pošte.

Mnogo stvari može da se desi ako nemate neophodan proizvod ili licencu za uslugu Office 365. Evo nekoliko primera:

 • Probate da instalirate Office na računaru iz usluge Office 365, ali otkrivate da nema dugmeta za instalaciju.

 • Pokušavate da koristite Word Online, Excel Online ili drugih Office Online proizvoda i na kraju na stranici "postavke sistema Office 365" koja prikazuje da nemate potrebne dozvole.

 • Probate da se prijavite u OneDrive for Business, ali ne možete da pristupite lokaciji ili dobijate poruku o grešci.

 • Probate da instalirate Office za iPad iz Apple aplikacije App Store i dobijate grešku da vaša pretplata nema pravo na korišćenje aplikacije.

 • Probate da koristite Office za iPad i otkrivate da su Office aplikacije kao što su Word, Excel i PowerPoint u režimu samo za čitanje ili u režimu za prikazivanje.

Savet: Za više informacija o problemima vezanim za instaliranje sistema Office, pogledajte članak Instaliranje sistema Office na PC ili Mac računaru.

Ako nemate potrebni proizvod ili licencu, obratite se Office 365 administratoru ili IT osoblju za pomoć u nabavljanju te licence ili pronalaženju alternative.

Odnosno, ako ste administrator, možete sami da dodate licencu. Pogledajte članke Kupovina licenci za pretplatu na Office 365 za preduzeća i Dodela ili poništavanje dodele licenci za Office 365 za preduzeća.

U nekim slučajevima, administrator će možda morati da doda Office 365 plan ili vas prebaci na Office 365 plan koji uključuje usluge koje su vam potrebne. Pogledajte članak Prebacivanje na drugi Office 365 plan ili pretplatu.

Saznajte više o različitim Office 365 planovima za preduzeća dostupnim vašoj organizaciji.

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. Članak bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksu i gramatiku.

Takođe pogledajte

Koju pretplatu za Office 365 za preduzeća imam?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×