Koji Office 365 proizvod ili licencu imam?

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Postoji nekoliko Office 365 za preduzeća planova koje vi ili vaša organizacija možete da odaberete prilikom upisivanja za neku od Microsoft usluga u oblaku. Kada se organizacija upiše za Office 365, administrator može da dodeli različite Office 365 licence svakom korisničkom nalogu. Različite licence uključuju različite usluge, na primer, SharePoint Online i Skype za posao online. Pogledajte različite Office 365 planove za preduzeća.

Napomena: Ova tema se odnosi na Office 365 za preduzeća. Ako imate Office za kuću proizvoda i želite da saznate gde želite da instalirate Office, pogledajte članak Instaliranje ili ponovno instaliranje sistema Office na PC ili Mac računaru.

Ako naiđete na problem u Office 365 – na primer, ne možete da koristite ili Instaliranje Office na uređaju – moguće je da nemate neophodne dozvole koja omogućava usluzi ili koji nemaju pretplatu koja uključuje u aplikacijama za računare koje zahtevaju instalaciju. Da biste to ispravili, možete da se obratite administratoru ili IT osoblju za pomoć, odnosno, ako ste vi administrator, možete sami da dodate licencu.

Pregledač ne podržava video zapis. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Ako radite u organizaciji koja koristi Office 365 za preduzeća, koristite sledeće korake da biste saznali koji Office 365 za preduzeća proizvod ili licencu imate. Ako ste administrator i želite da saznate šta Office 365 pretplate ste je kupili za vašu organizaciju, pratite korake u koje Office 365 za preduzeća treba da imam? umesto toga.

 1. Prijavite se pomoću poslovnog ili školskog naloga na adresi www.office.com/signin.

  Prijavite se pomoću poslovnog ili školskog naloga na login.partner.microsoftonline.cn.

  Prijavite se pomoću poslovnog ili školskog naloga na portal.office.de.

 2. Izaberite stavku Postavke, a zatim u okviru Moje postavke aplikacija odaberite stavku Office 365.

  Stranica sa Office 365 postavkama
 3. Na stranici Moj nalog odaberite stavku Pretplate.

  Stranica sa Office 365 pretplatama

  Videćete usluge za čije korišćenje imate licencu, kao što je najnovija verzija sistema Office za računare, SharePoint Online ili OneDrive for Business i Exchange Online.

  Takođe ćete videti verziju usluge koju koristite, kao što su Plan 1 ili Plan 2.

  Savet: Najnovija verzija sistema Office za računare znači da dobijate Office pretplatu sa programima Word, Excel, PowerPoint i drugim. SharePoint Online znači da dobijate OneDrive for Business i sajtove tima. A Exchange Online znači da dobijate e-poštu.

Mnoge stvari mogu da se dese ako nemate neophodan Office 365 za preduzeća proizvod ili uslugu. Evo nekih primera:

 • Probate da instalirate Office na računaru iz usluge Office 365, ali otkrivate da nema dugmeta za instalaciju.

 • Pokušate da koristite Word za veb, Excel Online ili druge Office Online proizvode i završite na stranici „Office 365 postavke“ koja pokazuje da nemate potrebnu licencu.

 • Probate da se prijavite u OneDrive for Business, ali ne možete da pristupite sajtu ili dobijate poruku o grešci.

 • Probate da instalirate Office za iPad iz Apple aplikacije App Store i dobijate grešku da vaša pretplata nema pravo na korišćenje aplikacije.

 • Pokušate da koristite Office za iPad i otkrijete da su Office aplikacije kao što su Word, Excel i PowerPoint u režimu samo za čitanje ili prikaz.

Savet: Više informacija o problemima vezanim za instaliranje Officepotražite u članku Rešavanje problema sa instaliranjem sistema Office.

Ako nemate potrebni proizvod ili licencu, obratite se Office 365 administratoru ili IT osoblju za pomoć u nabavljanju te licence ili pronalaženju alternative.

Odnosno, ako ste administrator, možete sami da dodate licencu. Pogledajte članak kupovina licenci za Office 365 za preduzeća i dodelite licence korisnicima u Office 365 za preduzeća.

U nekim slučajevima, administrator će možda morati da doda Office 365 plan ili vas prebaci na Office 365 plan koji uključuje usluge koje su vam potrebne. Pogledajte članak Prebacivanje na drugi Office 365 plan za preduzeća.

Saznajte više o različitim Office 365 planovima za preduzeća dostupnim vašoj organizaciji.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×