Koji je moj korisnički ID i zašto mi je potreban za Office 365 za preduzeće?

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Korisnički ID dodelila vam je škola ili preduzeće. Izgleda kao ellen@contoso.onmicrosoft.com, ellen@contoso.edu ili ellen@contoso.com. poslovni ili školski nalog predstavlja e-adresu i nalog koje koristite za prijavljivanje u sistem Office 365 za preduzeća za posao ili školu.

Važno: Ako je organizacija upisana i za Windows Azure, CRM ili ste dodali domen nekoj od naših usluga na mreži, trebalo bi da koristite isti korisnički ID i domen za prijavljivanje i za pristup svim uslugama.

poslovni ili školski nalog je drugačiji od Microsoft naloga. Microsoft nalog je onaj koji koristite za lične usluge kao što su Xbox Live, Outlook.com, Windows 8, Windows Phone i ostale. Pogledajte ovaj video, Šta je to Microsoft nalog?, za više detalja.

Microsoft nalog ne možete koristiti za prijavljivanje u sistem Office 365 za preduzeća za posao ili školu, osim ako je neko u vašoj organizaciji podelio određeni dokument sa vama preko Microsoft naloga. U tom slučaju možete da pristupite tom dokumentu pomoću Microsoft naloga

Kada dobijete vaše poslovni ili školski nalog po prvi put, takođe ćete dobiti privremenu lozinku da biste se prijavljujete. Kada se prijavite, biti zatraženo da kreirate svoju lozinku. Koristite ga sa korisnički ID svaki put kada se prijavite u Office 365 za preduzeća. Više informacija o promeni lozinku, uključujući i kako da kreirate jaku lozinku, pogledajte članak zaboravio korisničko ime ili lozinku za nalog koji koristim sa sistemom Office.

Administratori usluge Office 365 za preduzeća

Sledeće informacije su samo za Office 365 za preduzeća administratore.

Kreiranje novih korisničkih naloga

Kreiraćete novi korisnički ID, sa jedinstvenim korisničkim imenom, za svaki korisnički nalog koji dodate svojoj pretplati. Deo korisničkog ID-a koji se odnosi na domen biće onmicrosoft.com domen koji ste izabrali kada ste se prijavili za Office 365 za preduzeća ili neki drugi domen – na primer, prilagođeni domen vaše organizacije – koji ste dodali u Office 365 za preduzeća.

Na primer, ako ste prilikom kreiranja naloga izabrali fourthcoffee.onmicrosoft.com kao ime domena, a kreirate korisnički nalog sa korisničkim imenom colin, korisnički ID će biti colin@fourthcoffee.onmicrosoft.com.

Ako želite da koristite prilagođeni domen za korisničke ID-ove i e-adrese, pogledajte članak Verifikacija domena u usluzi Office 365.

Postavljanje i korišćenje alternativne e-adrese

Kada se upišete za Office 365 za preduzeća, takođe morate navesti alternativnu e-adresu koja nije povezan sa Office 365 za preduzeća. Ova e-adresa se koristi za važne obaveštenja, kao što su poništavanje lozinke administratora tako da moraju biti u mogućnosti da biste pristupili e-pošte ako nemate pristup Office 365 za preduzeća. Kada dovršite proces upisivanja, dobićete uvodni e-poruku na alternativnu e-adresu koja uključuje vaš ID korisnika i URL adresu stranice gde se će prijavite u Office 365 za preduzeća. Ako zaboravite korisnički ID, ili ako se ne sećate Office 365 za preduzeća URL adrese, pogledajte uvodni e-pošte za ove informacije.

Napomena: Alternativnu e-adresu, bićete upitani da obezbedite tokom procesa prijavljivanja se koristi za važne komunikacije, kao što su kada poništavanje lozinke administratora. Sve proizvodima koje ste odabrali da primite od Office 365 za preduzeća se šalju i u ovu adresu e-pošte osim ako ne promenite željenih opcija za kontakte. Možete da ažurirate svoje kontakt informacije na stranici " ja ". Više informacija o promeni željenih opcija za kontakte potražite u članku Promena željenih opcija za kontakte.

Takođe pogledajte

Gde se prijavljuje u Office 365

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×