Koje stavke se pojavljuju u vašoj razmeni sadržaja diskusionih grupa?

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Važno: Početak juna 2018, mogućnost razmene sadržaja diskusionih grupa neće biti dostupni za novi Office 365 zakupaca. U tom trenutku preduzeća feed će takođe biti postavljeno na samo za čitanje za postojeće zakupcima. Za novosti rešenja preporučujemo da koristite tima vesti, komunikacije lokacijei/ili Yammer.

Posetite javne razmene sadržaja diskusionih grupa da biste bili u toku sa razgovorima između vaših kolega i da biste videli ažuriranja njihovih aktivnosti. Prikaz „Praćenje“ razmene sadržaja diskusionih grupa obično sadrži stavke koje su vam najvažnije i najzanimljivije. Ovde pre svega vidite objave osoba koje pratite i objave koje se tiču ostalog sadržaja koji pratite, kao što su oznake i dokumenti. Pored prikaza „Praćenje“, možda će vas ponekad zanimati i prikaz „Svi“, razmena sadržaja diskusionih grupa na nivou organizacije.

Napomena:  Vaša organizacija može da prilagodi ili ograniči neke funkcije opisane u ovom članku.

Izaberite neku od sledećih mogućnosti:

Pretraživanje objava u prikazu "praćenje" feeda za vesti

Pretraživanje objava u polju svi prikaza feeda za vesti

Pretraživanje objava u prikazu „Praćenje“ razmene sadržaja diskusionih grupa

Prikaz „Praćenje“ razmene sadržaja diskusionih grupa sadrži objave u vezi sa osobama i sadržajem koji trenutno pratite, kao što je sažeto u sledećoj tabeli:

Tip objave

Karakteristike

Novi razgovor

Razgovori koje vidite u prikazu „Praćenje“ pokreću samo osobe koje trenutno pratite.

Odgovori na objavu o razgovoru

Osobe iz vaše organizacije ko vidi razgovor niti – da li je u svoje sledeće prikazu ili svima prikaz – možete da objavite odgovor na objavu o razgovoru. Kao rezultat, možda ćete videti odgovore objavljene poruke u razgovorima kreirao ljudima koje trenutno ne pratite. Na ovaj način, možda ćete otkriti nove osobe koju želite da počnete da pratite. Vezu „Prati” se pojavljuje ispod bilo kog odgovora objavio neko koga trenutno ne pratite.
Stavka feeda za vesti koju je objavio neko koga trenutno ne pratite

Ažuriranja o aktivnostima osoba koje pratite

Ažuriranja o osobama koje pratite vidite ako su njihovi korisnički profili podešeni tako da dele ove informacije sa vama. Na primer, ažuriranja vidite kada oni započnu praćenje dokumenta, lokacije, oznake i drugih osoba. Takođe vidite i ažuriranja o događajima kao što su rođendani i godišnjice.

Ažuriranje razmene sadržaja diskusionih grupa kada je dokument koji pratite uređen

U ovom primeru možete da kliknete na vezu dokumenta da biste ga otvorili, pod uslovom da imate dozvolu da pregledate taj dokument.

Ažuriranja o dokumentima koje pratite

Ažuriranje vidite ako neko uređuje dokument koji pratite. Nije potrebno da pratite osobu koja je uredila dokument.

Ažuriranje razmene sadržaja diskusionih grupa kada neko koga pratite započne praćenje dokumenta

Objave koje sadrže oznaku koju pratite

Sve objave razmene sadržaja diskusionih grupa koje sadrže oznaku koju pratite možete da vidite čak i ako trenutno ne pratite osobu koja je kreirala objavu.

Ažuriranje razmene sadržaja diskusionih grupa kada neko u objavi koristi oznaku koju pratite.

U ovom primeru Stefan Higl vidi objavu koju je kreirala Marija Klarić zato što ona sadrži oznaku koju on prati. On ima mogućnost da klikne na vezu da bi počeo sa praćenjem Marije Klarić.

Vrh stranice

Pretraživanje objava u prikazu „Svi“ razmene sadržaja diskusionih grupa

Prikaz „Svi“ razmene sadržaja diskusionih grupa sadrži razgovore koje započinje bilo koja osoba u organizaciji, bez obzira na to da li ih pratite. U tom slučaju, sve razgovore iz prikaza „Praćenje“ ćete videti ovde zajedno sa svim razgovorima koje pokreću druge osobe.

Prikaz „Svi“ možete da pregledate ako želite širu predstavu o tome o čemu razgovaraju kolege u vašoj organizaciji ili ako ste novi u preduzeću i želite da pronađete osobe koje vas zanimaju.

U prikazu „Svi“ vidite samo razgovore. Ne vidite ažuriranja o osobama i sadržaju koji pratite.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×