Koje generiše predložak liste ne prikazuju ispravne podatke za kolonu u SharePoint Online

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Problem

Razmislite o sledećem scenariju.

  • Imate Microsoft SharePoint Online listu ili biblioteku koja sadrži kolone za pronalaženje , kolone Kontrolisanih metapodataka ili osobe ili grupe kolona.

  • Sačuvajte na listu ili biblioteku kao predložak.

  • Koristite predložak da biste kreirali druge liste ili biblioteke na drugoj kolekciji lokacija ili podlokacije.

Kada pokušate da koristite kolona za pronalaženje , kolone Kontrolisanih metapodataka ili osobe ili grupe kolona u ovom scenariju, izbor ili je prazno ili prikazuje neispravnih podataka.

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, Kreirajte predložak sa liste koja ne sadrži kolone za pronalaženje , kolone Kontrolisanih metapodataka ili osobe ili grupe kolona. Zatim, kreirajte kolone na listi nakon što kreirate listu na osnovu predloška.

Ili, možete da sačuvate lokaciju kao predložak i zatim kreirate podlokaciju pomoću lokacije koja je sačuvana na osnovu predloška. Morate da kreirate lokaciju u istoj kolekciji lokacija.

Više informacija

Do ovog problema dolazi kada sačuvate listu koja sadrži kolone za pronalaženje , kolone Kontrolisanih metapodataka ili osobe ili grupe kolona kao predložak, a zatim kreirate listu na drugu podlokaciju ili kolekcija lokacija. Predlošci liste koje sadrže te kolone su podržani samo na istoj lokaciji kojoj su kreirana.


I dalje potrebna pomoć? Idite na Microsoft zajednici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×