Kako Office 365 komercijalne klijenti mogu da dobijem rano pristup nove funkcije sistema Office

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Poslednje ažuriranje: 21 septembra 2017

Ako ste administrator organizacije koja ima plan za Office 365 komercijalne pretplatu koja uključuje Office, kao što su Office 365 ProPlus, korisnici mogu da pruže rano pristup nove funkcije programa sistema Office za Windows računara tako što ćete odlučuje u polju Usmerene izdanje programa. Da biste dobili najraniji pristup nove funkcije uz ciljni izdanje, organizaciju mora da Mesečne kanala. Ako ste konfigurisali za ciljni izdanje i Mesečni kanal, dobićete rano pristup nove funkcije do Mesečni kanal (izabrani korisnici) izdanja.

Mesečni kanal (izabrani korisnici) gradi pružaju za izabrane korisnike sa verzije sistema Office koji sadrže istih funkcija u isto vreme, kao i one koje su dostupne za Office 365 potrošačke pretplatnika koje učestvuju u Mesečni kanal (izabrani korisnici) nivo Office Iznutra programa.

Važno: Ako ste Office 365 Home, Office 365 Personalili Office 365 University pretplatnika, ne pratite ove korake. Umesto toga, idite na lokaciju Office iznutra da biste instalirali Office Insider verzije. Takođe možete da izaberete stavke datoteka > nalog > Office iznutra da se pridružite program ili prebacivanje između iznutra i mesečne kanala (ciljni) nivoa.

Napomena: Imena nivoe za Office Insider program promenio, počev od septembra 2017. Više informacija potražite u članku promene na nivou imena sporo/brzo za iznutra Office za Windows računare.

Instaliranje mesečne kanala (ciljni) pravi sistema Office pomoću ciljni izdanje

Koristite sledeće korake da biste omogućili ciljni izdanje i imaju korisnicima instalira Mesečni kanal (izabrani korisnici) verzije sistema Office za Windows računara sa Office 365 portala.

 1. Da biste omogućili ciljni izdanje, uključujući navođenje korisnike koji treba da bude deo ciljni izdanje, sledite ove korake.

 2. Kad to uradite, iz Office 365 centra administracije idite na Office softver > Postavke za preuzimanje softvera.

 3. Na stranici softver preuzimanje postavki , u okviru softver za računar i mobilne uređaje, uverite se da Office je na u odeljku 2016 računare i mobilne aplikacije i da li je izabrana svakog meseca (mesečni kanala) .

 4. Nakon što ste to uradili, recite korisnicima da odete na https://portal.office.com/OLS/MySoftware.aspx i prijavite se pomoću poslovnog ili školskog naloga. Kada su ste prijavljeni, vide izbor da biste instalirali Office pomoću novih aplikacija. Oni takođe ćete videti ovu poruku:

  Vaš administrator omogućio ciljni izdanje, tako da dobijete rano pristup najnovijim funkcijama Office.

  Oni jednostavno kliknite na dugme Instalirajte da biste instalirali izrada mesečne kanala (ciljni).

Ako primenite Office za korisnike, možete da koristite Alatka za primenu programskog paketa Office 2016 da date korisnicima iste ciljni izdanje napravi od Office pruža gorenavedene korake. Da biste to uradili, sledite korake u sledećem odeljku, ali koristite Insiders za postavku kanala.

Napomena: Dok je novi kanal postavku koristili da biste instalirali mesečne kanala (ciljni) pravi ljudi, na prethodnu postavku kanala FirstReleaseCurrent ili InsiderSlow će i dalje funkcionisati.

Instaliranje iznutra verzije sistema Office

Ako želite da date neki od vaših korisnika, kao što su testeri u IT sektor, pristup najraniji pregled pravi objavila češće, možete omogućiti da biste instalirali verzije na nivou iznutra Iznutra Office programa.

Imajte na umu da morate da koristite Alatka za primenu programskog paketa Office da biste instalirali iznutra pravi. Korisnici ne možete da instalirate iznutra nivo pravi sa Office 365 portala.

Važno: Nivo iznutra je deo Office Insider potrošačke program i nije podržana za korišćenje preduzeća. Ovaj nivo je najbolje za korisnike koji želite da koristite najraniji pregled verzije, objavila češće da identifikujete problema, navedite povratne informacije, a koji ne smeta rizik u korišćenju nepodržane verzije. Tako što ćete odabrati nivo iznutra, slažete sa uslovima programa, koja zamenjuje vaše korporacijom Microsoft da biste koristili Office.

 1. Preuzmite najnovije verzije sistema Office 2016 alatka za primenu iz Microsoft Download Center.

 2. Dvaput kliknite na OfficeDeploymentTool.exe da biste izdvojili datoteku Setup.exe i probnu datoteku configuration.xml.

 3. Koristite uređivač teksta (na primer Beležnicu) da biste uredili datoteku configuration.xml na sledeći način:

  <Configuration>
  
   <Add OfficeClientEdition="32" Channel="InsiderFast">
  
    <Product ID="O365ProPlusRetail">
  
     <Language ID="en-us" />
  
    </Product>
  
   </Add> 
  
   </Configuration>

  Ovo se instalira 32-bitnu verziju sistema Office 365 ProPlus na engleskom jeziku iz na Office sadržaja isporuke mreže (CDN) na Internet. Office će se automatski ažurira i iz na CDN kada nove napravi nivoa iznutra je dostupna.

  Napomene: 

  • Za nivo brže iznutra postavku kanala ostaje InsiderFast.

  • Za nivo sporije mesečne kanala (ciljni) postavku kanala promenila iz InsiderSlow ili FirstReleaseCurrent da ljudi. Starije postavke imaju je ukinut, ali ćete nastaviti da funkcionišu za one koji ste već kreirali Konfiguraciona datoteka.

  • Ako želite da instalirate 64-bitnu verziju sistema Office, koristite 64 za OfficeClientEdition postavku.

  • Ako imate Office 365 Business ili Office 365 Business Premium plan, u datoteci configuration.xml kao ID proizvoda koristite vrednost O365BusinessRetail, a ne O365ProPlusRetail.

  Više informacija o configuration.xml datoteka postavki, uključujući kako da instalirate Project ili Visio (ako imate pretplatu na njihovih proizvoda), pogledajte članak opcije konfiguracije za Office 2016 alatka za primenu.

 4. Kopirajte setup.exe i configuration.xml računar na kojem želite da instalirate Office. Internet vezu je neophodan za instaliranje Office.

  Napomena: Ako je Office već instaliran na računaru, deinstalirajte Office i ponovo pokrenite računar pre izvršavanja sledećeg koraka.

 5. Pomoću komandne linije sa punim privilegijama idite u fasciklu u koju ste kopirali datoteke i pokrenite sledeću komandu:

  Setup.exe /configure configuration.xml

  Tako ćete kopirati Office datoteke sa CDN mreže na računar i započeti instalaciju.

 6. Kada se instalacija dovrši, otvorite Office aplikacije, kao što su Word, i izaberite stavke datoteka > nalog. U odeljku Informacije o proizvodu trebalo bi da vidite tekst koji sadrži „Office iznutra”.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×