Kako funkcioniše OneDrive for Business sinhronizacije u novi klijent za sinhronizaciju usluge OneDrive

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Tražite mini-postera koja objašnjava kako funkcioniše sinhronizacija datoteka u Novi klijent za sinhronizaciju usluge OneDrive (OneDrive.exe)? Došli ste na pravo mesto.

Napomena: Poster opisuje kako funkcioniše sinhronizacija datoteka u Novi klijent za sinhronizaciju usluge OneDrive (OneDrive.exe). To se ne primenjuje na prethodnu verziju klijenta za sinhronizaciju OneDrive for Business (Groove.exe).

Kako funkcioniše OneDrive for Business datoteka sinhronizacije

Ste ikada gledali OneDrive for Business sinhronizaciju klijent počnete da sinhronizujete dokumente u Office 365 i pitao se šta se dešava sa datotekama ili gde bi sadržaj biti uskladišten? Mini-poster je vizuelni pregled procesa sinhronizacije i mogu se koristiti za dodatak znanja pomoć, isplanirali migraciju sadržaja, kao i informisali druge osobe o OneDrive for Business skladišta To vam pruža uvid u to kakav usluge i tehnologije se koriste u procesu sinhronizacije, kako klijenta za sinhronizaciju tretira promene koje će se odigrati u datotekama u usluzi Office 365 ili na lokalnom klijentskom uređaju i koliko prostora za skladištenje i bezbednost se dešava na kraju.

Kako funkcioniše OneDrive for Business sinhronizacije

Takođe pogledajte

Šifrovanje podataka u usluzi OneDrive for Business i SharePoint Online

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×