Kako da se prebacite iz MSI instalacije programa OneDrive for Business (ranije SkyDrive Pro) samostalne Klikni i pokreni instalacije programa OneDrive for Business (ranije SkyDrive Pro) samostalne

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Rezime

OneDrive for Business (ranije SkyDrive Pro) je prvobitno objavljen kao deo nekoliko Office 2013 paketi i kasnije objavljivani kako slobodno samostalnog proizvoda u obliku instalaciju Windows installer (MSI). Microsoft je objavio verzije programa OneDrive for Business (ranije SkyDrive Pro) kao samostalni instalaciju za Klikni i pokreni tako da klijenti će moći da se podudaraju sa verzijom sistema Office 2013 kliknite na Pokreni sa verzijom programa OneDrive for Business (ranije SkyDrive Pro).

Ovaj članak će vam pokazati kako da odgovaraju tipu vašeg instalacije programa OneDrive for Business (ranije SkyDrive Pro) sa sistemom Office 2013. Ovo će možda zahtevati deinstalacijom i ponovnom instalacijom tačan instaliranje tip OneDrive for Business (ranije SkyDrive Pro).

Napomena: Ako imate drugu verziju sistema Office, osim sistema Office 2013, nije potrebno je da se prebacujete između MSI ili kliknite na Pokreni instalaciju formata da odgovara tipu instalacije sistema Office i usluge OneDrive for Business (ranije SkyDrive Pro). Samo treba da pratite ovaj članak ako instalaciju sistema Office se ne podudara sa OneDrive for Business (ranije SkyDrive Pro) instalaciju.

Više informacija

Preporučujemo da korisnici održavanje istog tipa instalacije sistema Office 2013 i usluge OneDrive for Business (ranije SkyDrive Pro) ako OneDrive for Business (ranije SkyDrive Pro) ne prvobitno došla spakovan sa sistemom Office. To ne uradite može uzrokovati neočekivano ponašanje, a ne preporučuje se.

Da biste odredili koji tip tip Office 20013 instalacije imate:

 1. Otvorite Office 2013 aplikaciju kao što je Word ili Excel

 2. Kliknite na dugme Otvori druge radne sveske ili otvaranje drugih dokumenata

 3. Na levoj kliknite na nalog

Uporedite slike da instalacije za određivanje tipa instalacije sistema Office. Imajte u vidu da je tip MSI instalacije sistema Office nema dugme " Opcije ažuriranja ". Kliknite na Pokreni instalaciju tip sadrži dugme " Opcije ažuriranja ".

Instalacioni program MSI daće prozoru ovako:

Excel Msi instalacije

Kliknite na Pokreni instalacioni program daće prozoru ovako. Obratite pažnju na dugme Opcije za ažuriranje ekrana ispod.

Kliknite na Pokreni instalacioni program

Više informacija o Klikni i pokreni potražite u članku Pregled kliknite na Pokreni za Office 365 za podešavanje arhitektura.

Uputstva za instalaciju

Deinstaliranje MSI OneDrive for Business (ranije SkyDrive Pro) klijent

Da biste deinstalirali OneDrive for Business (ranije SkyDrive Pro) klijent za sinhronizaciju, pratite ove korake:

 1. Kliknite na dugme Start, a zatim izaberite stavku Kontrolna tabla.

 2. Izaberite stavku Programi.

 3. U okviru Programi i funkcije, kliknite na dugme Deinstaliraj program.

 4. Na listi trenutno instalirani programi, izaberite stavku Microsoft OneDrive for Business (ranije SkyDrive Pro) 2013, a zatim kliknite na dugme Deinstaliraj.

Instaliranje kliknite da biste pokrenuli OneDrive for Business (ranije SkyDrive Pro) klijenta

Da biste instalirali OneDrive for Business (ranije SkyDrive Pro) klijent za sinhronizaciju, pratite ove korake:

 1. Idite na KB2903984.

 2. U odeljku „OneDrive for Business (ranije SkyDrive Pro) sinhronizacija klijenta instalacioni”, kliknite na dugme OneDrive for Business (ranije SkyDrive Pro) instalacioni program za i – izdanje za jezik i sistema. Ako već imate x86 ili x64 izdanje sistema Office, morate da izaberete istog tipa izdanje za OneDrive for Business (ranije SkyDrive Pro).

 3. Pokrenite preuzetu datoteku da biste pokrenuli instalacioni program.

 4. Pratite na ekranu uputstva da biste dovršili instalaciju.

 5. Ako budete upitani da obezbedite šifru licencu, unesite 3V9N8-W93CC-FQPB8-Y9WVF-TVGJ3.

 6. Otvaranje lične OneDrive for Business (ranije SkyDrive Pro) biblioteku dokumenata ili bilo koje SharePoint 2013 ili Office 365 Veb lokacije biblioteke dokumenata koje ste prethodno sinhronizovali kliknite na dugme Sinhronizuj da biste ponovo sinhronizujte biblioteke.

Napomene: 

 • OneDrive for Business (ranije SkyDrive Pro) klijent za sinhronizaciju isporučuje zajedno sa dve komponente koje nisu podrazumevano izabrane za instalaciju. Preporučujemo da ne promenite ove podrazumevane postavke.

 • Ako imate jednu od sledećih verzija sistema Office 2013, već imate OneDrive for Business (ranije SkyDrive Pro) klijent za sinhronizaciju je instalirana:

  • Office 365 ProPlus (samostalno izdanje, Midmarket ili Office 365 E3)

  • Office 365 Small Business Premium

  • Office Professional Plus 2013

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×