Kako da pronađete podatke koji nedostaju u usluzi Forms

Kako da pronađete podatke koji nedostaju u usluzi Forms

Savet: Pravljenje ankete, testa ili upitnika pomoću usluge Microsoft Forms. Želite da napravite naprednu anketu? Probajte Microsoft Forms Pro.

Ako napravite obrazac u uslugama OneDrive for Business, SharePoint Online, Excel Online, Microsoft Teams ili pomoću Microsoft Forms veb segmenta, možete da kliknete na Otvori u programu Excel da biste dobili Excel radnu svesku koja se automatski skladišti u OneDrive for Business ili SharePoint Online. Ova radna sveska sadrži podatke koji se uživo povezuju sa obrascem i svi novi podaci odgovora u obrascu videće se u radnoj svesci.

Nabavite novu radnu svesku sa ažuriranim podacima

U slučaju da se izgubi veza uživo sa podacima, i dalje možete preuzeti najnovije podatke odgovora i sinhronizovati ih sa novom radnom sveskom.

Napomena: Ova funkcija je dostupna samo za Office 365 Education i Office 365 komercijalne korisnike. Da biste preuzeli najnovije podatke o odgovoru i sinhronizovali ih sa novom radnom sveskom, prijavite se pomoću poslovnog ili školskog naloga.

  1. Na kartici Odgovori kliknite na dugme Više opcija Dugme „Još opcija“

  2. Izaberite stavku Sinhronizujte sve odgovore sa novom radnom sveskom.

    Sinhronizujte sve odgovore u novu opciju radne sveske u usluzi Microsoft Forms

Nova radna sveska će se otvoriti u programu Excel sa najnovijim odgovorima. Ova nova radna sveska biće uskladištena pored originalne radne sveske na OneDrive for Business ili SharePoint Online.

Kako da znam da li između podataka u mom obrascu i u radnoj svesci postoji veza uživo?

Ako ste kreirali obrazac u usluzi Forms na vebu (https://forms.office.com) i kliknuli na dugme Otvori u programu Excel, otvoriće se Excel radna sveska van mreže koja nema relaciju ili vezu sa vašim obrascem. Budući da ovaj obrazac nema vezu uživo sa podacima, nećete videti opciju Sinhronizuj sve odgovore sa novom radnom sveskom.

Ako kreirate obrazac u uslugama OneDrive for Business, SharePoint Online, Excel Online, Microsoft Teams ili pomoću Microsoft Forms veb segmenta, Excel radna sveska sadrži vezu uživo između podataka i obrasca. Bilo koji novi podaci odgovora u obrascu odraziće se na radnu svesku u kojoj ćete videti opciju Sinhronizuj sve odgovore sa novom radnom sveskom.

Imate povratne informacije za Microsoft Forms?

Želimo da čujemo šta imate da kažete! Posetite Microsoft Forms User Voice sajt da biste naveli predloge i glasali za ideje koje su drugi već prosledili.

Takođe pogledajte

Kreiranje obrasca pomoću usluge Microsoft Forms

Proverite rezultate obrasca

Najčešća pitanja o usluzi Microsoft Forms

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×