Kako da pronađem Office 365 administrator?

Kada tražite administratora Office 365 da kontaktira agenta u vaše ime, poništi lozinku, izbriše nalog ili izvrši druge zadatke, evo koga treba da kontaktirate:

  • Univerziteti i škole:    Obratite se timu za tehničku podršku. Na univerzitetima ili na fakultetima, najčešće možete da pronađete povezanost na Univerzitetskom sajtu.

    U drugim školama možda postoji samo nekoliko osoba sa administratorskim dozvolama. Pitajte na nastavnika ili školskog administratora za mesto na koje bi trebalo da idete da biste dobili tehničku pomoć.

  • Velika preduzeća:   Obratite se internoj podršci za pomoć/tehničkoj podršci.

  • Mala preduzeća:   Obratite se vlasniku preduzeća/suvlasniku. Često daju administratorske dozvole IT savetniku koji radi na svim održavanju računara radi posla.

Osoba koja se podrazumevano potpisuje za i kupuje Office 365 za preduzeća pretplata dobija administratorske dozvole. Ta osoba može da dodeli administratorske dozvole drugim osobama kako bi im pomogla da upravljaju Office 365 za svoju organizaciju.

Ako nemate pojma koga da kontaktirate na poslu ili u školi za pomoć, pokušajte da zatražite od osobe koja vam je dala Office 365 korisnički nalog i lozinku.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×