Kako da pristupite Outlook.com putovanjima

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Microsoft će je zadržati oko na prijavi se kao na primer na nalogu, u slučaju da neko drugi pokušava da se u nalog. Ako ste na putu na novo mesto ili koristite novi uređaj, možemo možda vas upitati da potvrdite da je možete.

Kada nismo otkrili prijavljivanje pokušaj sa novu lokaciju ili uređaja, da dodate drugi nivo zaštite i vam poslati na e-poruku i SMS obaveštenja.

Stvari koje treba da uradim pre nego što putujete

 • Uverite se da vaš Microsoft nalog bezbednost je u toku. Svi sa Microsoft nalogom mora da bude ažuriran bezbednost informacija, što je alternativnu e-adresu ili broj telefona gde mogu da pronađem kodovima.

 • Preuzmite i instalirajte besplatnu aplikaciju Microsoft Authenticator za Android, iOS ili Windows Phone.

  Savet: Ne morate Wi-Fi ili mobilni podataka da biste koristili Microsoft Authenticator aplikacije pored toga, zato što aplikacija će prestati sa radom što pre zatvori, on neće isprazni baterija.

 • Koristite automatske odgovore da biste saopštili drugima neće biti odmah odgovaranje na njihove poruke. Automatski odgovori slati jednom svakom pošiljaocu. Saznajte kako da Slanje automatskih odgovora na lokaciji Outlook.com.

Čuvanje Microsoft nalog bezbednost ažuriran

Informacije o bezbednosti je na alternativnu e-pošte adresu ili broj telefona koji dodate na svoj nalog. Ako ste zaboravili lozinku ili neko drugi pokušava da preuzme vaš nalog, ćemo poslati bezbednosni kôd tu alternativnu e-pošte adresu ili broj telefona. Kada unesete kôd koji ste dobili, znamo da se nalazite koje smo da vam se vratite na Microsoft nalog.

Dodavanje informacija o bezbednosti

 1. Idite na stranicu osnove bezbednosti i prijavite se pomoću Microsoft naloga.

 2. Izaberite opciju Ažuriraj informacije > Dodaj bezbednosne informacije .

 3. Sledite uputstva da biste uneli vaše e-pošte ili broj telefona. Microsoft će poslati bezbednosni kôd te nove e-pošte adresu ili broj telefona.

 4. Unesite bezbednosni kôd i kliknite na dugme dalje. Vaše nove podatke za bezbednost će se pojaviti na listi.

Uklanjanje informacija o bezbednosti

 1. Idite na stranicu osnove bezbednosti i prijavite se pomoću Microsoft naloga.

 2. Izaberite opciju Ažuriraj informacije.

 3. Može da bude zatraženo da unesete bezbednosni kôd da biste nastavili. Ako nemate pristup alternativnu e-pošte ili broj telefona, odaberite stavku se kôd drugačiji način. Koristite padajuće liste da biste odabrali informacija o bezbednosti da možete da pristupite ili odaberite ne sadrži nijedan od sledećih.

 4. Videćete vaše informacije o bezbednosti u okviru Microsoft naloga. Odaberite stavku Ukloni za bilo koju želite da uklonite. Možete biti upitani da biste dodali nove informacije o bezbednosti pre nego što možete ukloniti stari informacije.

Dodavanje pouzdani uređaj sa Microsoft nalogom

Na pouzdanoj uređajima, ne morate da unesete bezbednosni kôd svaki put kada pokušate da pristupite osetljive informacije.

 1. Na uređaju koji želite da unesete pouzdani uređaj, idite na stranicu Postavke bezbednosti i prijavite se u Microsoft nalog.

 2. Biće vam zatraženo da unesete šifru bezbednost. Odaberite da li želite da primate kôd putem e-pošte, tekst ili autentiиar aplikacije. Nakon što ste kôd, unesite ga u okvir za tekst.

 3. Potvrdite izbor u polju za potvrdu za se prijavim u često na ovom uređaju. Ne pitaj me za koda.

  Snimak ekrana dijaloga pouzdani uređaj

 4. Izaberite stavku Prosledi.

Sada možete da se prijavite u i uredite informacije o na ovom uređaju kada god želite, bez unošenja drugi bezbednosni kôd.

Saznajte više

Saznajte više o Microsoft autentiиar aplikacije.

Pogledajte još tema o tome kako da zaštitite svoj Microsoft nalog.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×