Kako da podesite višefunkcionalni uređaj ili aplikaciju za slanje e-pošte pomoću usluge Office 365

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Preduslovi: Office 365 pretplatu, Exchange Online Plan

Od 1 septembra 2018, Office 365 sporo snima promene da biste prosleđivanja SMTP klijenta (poznat i kao ovlašćeni prosleđivanja SMTP) koji može da utiče na uređajima i aplikacije koje se pošalje e-poruke. Da biste saznali više, posetite članak baze znanja poboljšanja u ovlašćene prosleđivanja SMTP klijenta protokol.

Ovaj članak objašnjava kako možete da pošaljete e-poštu sa uređaja i poslovne aplikacije kada svih poštanskih sandučića u Office 365. Na primer:

 • Imate skener i želite e-poštom da pošaljete skenirane dokumente sebi ili nekom drugom.

 • Imate aplikaciju za oblast poslovanja (OP) koja upravlja zakazanim obavezama i želite klijentima e-poštom da pošaljete podsetnike za vreme zakazane obaveze.

Napomena: Početak 1 septembra 2018, Office 365 sporo snima promene da biste prosleđivanja SMTP klijenta (poznat i kao ovlašćeni prosleđivanja SMTP), što može da utiče na uređajima i aplikacija koje šaljete e-poruke. Više informacija potražite u članku KB poboljšanja ovlašćene prosleđivanja SMTP klijenta protokol.

Opcija 1 (preporučuje se): potvrđuju uređaja ili aplikacija direktno sa na Office 365 poštansko sanduče i slanje e-pošte pomoću prosleđivanja SMTP klijenta

Ova opcija podržava većina upotrebe i najlakši način da biste podesili. Odaberite ovu opciju kada opciju:

 • Želite da pošaljete e-poštu od nekog trećeg lica hostuje aplikacije, usluga ili uređaja.

 • Želite da pošaljete e-poštu da biste osobama unutar i izvan vaše organizacije.

Da biste podesili uređaj ili aplikaciju, povežete direktno Office 365 pomoću SMTP klijenta prosleđivanja krajnje tačke smtp.office365.com.

Svaki uređaj/aplikacije moraju biti u mogućnosti da potvrde identitet sa Office 365. Može da ima svoju adresu pošiljaoca ili sve uređaje možete da koristite jednu adresu, na primer printer@contoso.com.

Kako da podesite prosleđivanja SMTP klijenta

Unesite sledeće postavke direktno na uređaju ili u aplikaciju kao njihov vodič nalaže (možda koristi drugi termini od ovog članka). Dok god scenarija ispunjava zahteve za prosleđivanja SMTP klijenta, sledeće postavke će vam omogućiti da šalju e-poštu sa vašeg uređaja ili aplikacija.

Uređaj ili postavka aplikacije

Vrednost

Server/pametan host

smtp.office365.com

Port

Port 587 (preporučuje se) ili port 25

TLS / StartTLS

Omogućeno

Korisničko ime/e-adresu i lozinku

Unesite znak u akreditive hostovanu poštanskog sandučeta koja se koristi

Za više informacija pogledajte razvijte u sledećim odeljcima.

Utvrdite koju verziju programa TLS uređaj podržava tako što ćete proveriti Vodič za uređaj ili sa dobavljačem. Ako vaš uređaj ili aplikacija ne podržava TLS 1.0 ili iznad:

 • Koristite direktno slanje (opcija 2) ili Office 365 SMTP relej (opcija 3) za slanje pošte umesto toga (u zavisnosti od vaših zahteva).

 • Ako je neophodno da koristite prosleđivanja SMTP klijenta i vaš štampač podržava samo SSL 3.0, možete da postavite na alternativne konfiguracije koji se zove prosleđivanja Indirect SMTP klijenta. Ovo koristi lokalni SMTP relej server za povezivanje sa Office 365. Ovo je mnogo složenije podešavanje. Ovde možete pronaći uputstva: Kako da konfigurišete IIS za relej sa sistemom Office 365.

Napomena: Ako vaš uređaj preporučuje ili realnih brojeva dvostruke preciznosti port 465, ne podržava prosleđivanja SMTP klijenta.

Sledeći dijagram vam pruža konceptualni pregled onoga što treba će izgledati okruženje.

Pokazuje kako se multifunkcionalnog štampača povezuje Office 365 pomoću prosleđivanja SMTP klijenta.

 • Prosleđivanja SMTP klijenta vam omogućava da pošaljete e-pošte osobama u vašoj organizaciji, kao i izvan vašeg preduzeća.

 • Ovaj metod zaobilazi većina bezvredne e-pošte proverava da li e-poštu poslatu osobama u vašoj organizaciji. To može pomoći da zaštiti vaše preduzeće IP adrese budu blokirani po listi bezvredne e-pošte.

 • Na ovaj način, možete da pošaljete e-poštu sa bilo koje lokacije ili IP adresu, uključujući mreže organizacije (lokalno) ili hostovanja usluge kao što su Microsoft Azureu oblaku nezavisnog proizvođača.

 • Potvrde identiteta: Koje moraju biti u mogućnosti da biste konfigurisali korisničko ime i lozinku za slanje e-pošte na uređaju.

 • Poštansko sanduče: Morate imati licencirani Office 365 poštansko sanduče da biste poslali e-poštu od.

 • Transport Layer bezbednost (TLS): Uređaj mora biti u mogućnosti da koristite TLS verzija 1.0 i iznad.

 • Porta: Port 587 (preporučuje se) ili port 25 neophodan i mora biti deblokiran na vašoj mreži. Neke zaštitne mreže ili ISP-a blokira portovi – posebno port 25.

Napomena: Za informacije o TLS, pogledajte Kako Exchange Online koristi TLS obezbeđivanje povezivanje e-pošte u Office 365 i detaljne tehničke informacije o tome kako Exchange Online koristi TLS sa programski paket za naručivanje, pogledajte poboljšanje pošte protok bezbednosti za Exchange Na mreži.

Možete da pošaljete samo od jedne e-adrese osim ako vaš uređaj mogu da skladište akreditiva za prijavljivanje za više Office 365 Poštanske sandučiće. Office 365 nameće ograničenje od 30 poruke poslate u minuti i ograničenje od 10 000 primalaca dnevno.

Opcija 2: Slanje pošte direktno iz vašeg štampača ili aplikacija u Office 365 (direktno slanje)

Odaberite ovu opciju kada opciju:

 • Prosleđivanja SMTP klijenta (opcija 1) nije kompatibilna sa vaše poslovne potrebe ili sa uređajem. Na primer, uređaja ili aplikacija ne zadovoljava zahteve prosleđivanja SMTP klijenta, kao što su TLS podrška.

 • Potrebno je samo da slanje poruka primaocima sa vaše organizacije koje imaju poštanskih sandučića u Office 365; Ne morate da šaljete e-pošte osobama izvan vaše organizacije.

Drugim scenarijima kada direktno slanje možda najbolji izbor:

 • Želite uređaja ili aplikacija da biste poslali iz svakog korisnika e-adresu i ne želite svaki korisnik poštanskog sandučeta akreditive konfigurisan tako da koristi prosleđivanja SMTP klijenta. Direktno slanje omogućava svakog korisnika u vašoj organizaciji da biste poslali e-pošte pomoću svoju adresu.

  Izbegavajte korišćenje poštanskog sandučeta na jednom sa dozvole "Pošalji kao" za sve korisnike. Ovaj metod nije podržan zbog složenosti i potencijalne probleme.

 • Želite da pošaljete masovne e-pošte ili bilteni. Office 365 vam ne dozvoljava da biste to uradili putem prosleđivanja SMTP klijenta. Direktno slanje vam omogućava da šaljete veliki broj poruka.

  Imajte na umu da postoji rizik od e-pošte koji se označio kao neželjenu poštu Office 365. Možda ćete želeti da se prijavim pomoć od dobavljača e-pošte za masovno da vam pomogne. Na primer, oni ćemo vam pomoći u skladu sa najboljim praksama i mogu da obezbede da domeni i IP adrese ne budu blokirane druge osobe na internetu.

Unesite sledeće postavke na uređaju ili u aplikaciji direktno.

Uređaj ili postavka aplikacije

Vrednost

Server/pametan host

Vaš MX krajnje tačke, na primer, contoso-com.mail.protection.outlook.com

Port

Port 25

TLS/StartTLS

Omogućeno

Adresa e-pošte

Sve e-adrese za jedan od vaše Office 365 prihvaćeni domeni. Ova e-adresa ne moraju da imaju poštansko sanduče.

Preporučujemo da dodate SPF zapis da biste izbegli poruke označene zastavicom kao bezvredna pošta. Ako šaljete sa statičke IP adrese, dodajte ga u SPF zapis u registru domena DNS postavke na sledeći način:

DNS stavke

Vrednost

SPF

v=spf1 ip4:<Static IP Address> include:spf.protection.outlook.com ~all

 1. Ako vaš uređaj ili aplikacija može da pošalje iz statičku IP adresu za javnu, nabavite ovaj IP adresa i zabeležite ga. Možete da delite statičke IP adresu sa drugim uređajima i korisnici, ali ne dele IP adresu sa osobama izvan vašeg preduzeća. Uređaju ili aplikaciji da pošaljete sa dinamičkim ili deljenim IP adrese, ali poruke su još podložni antispam filtriranja.

 2. Prijavite se u Office 365.

 3. Uverite se da vaš domen, kao što je contoso.com. Izaberite stavku Upravljanje DNS-omi pronađite MX zapis. MX zapis koji će imati vrednost UPUĆIVANJE na adresu koja izgleda slično cohowineinc com.mail.protection.outlook.com, kao i iscrtane na sledeći snimak ekrana. Zabeležite MX zapisa UPUĆIVANJE na adresu vrednost, što ćemo kao vaše MX krajnje tačke.

  Kreiranje beleške MX zapisa upućuje na adresu.
 4. Vratite se na uređaju, a u okviru postavke, u okviru šta obično se naziva servera ili Pametan Host, unesite MX zapisa UPUĆIVANJE na adresu vrednost ste snimili u koraku 3.

 5. Sada kada ste završili Konfigurisanje postavki uređaja, idite na Veb lokaciji registra domena da ažurirate DNS zapise. Uredite se pošiljaoca smernica okvir (SPF) zapis. U stavci, uključite IP adresu koju ste naveli u koraku 1. Završite nisku izgleda slično ovome:

  v=spf1 ip4:10.5.3.2 include:spf.protection.outlook.com ~all

  Gde je 10.5.3.2 u javnu IP adresa.

  Napomena: Preskakanje ovaj korak može da uzrokuje da se šalju fascikle neželjene pošte primalaca e-poštu.

 6. Da biste testirali konfiguraciju, slanje e-pošte za testiranje sa uređaja ili aplikacija i potvrdite da je primalac primili.

U sledećem dijagramu, aplikacije ili uređaj na mreži vaše organizacije koristi direktno slanje i Office 365 pošte exchange (MX) tačke za primaoce e-pošte u vašoj organizaciji. To je lako da bi pronašao vaše MX krajnje tačke u Office 365 ako treba da ga potražite.

Pokazuje kako multifunkcionalnog štampača koristi vaš Office 365 MX krajnje tačke da biste poslali e-pošte direktno primaoce u vašoj organizaciji samo.

Možete da podesite uređaj da biste poslali e-pošte direktno Office 365. Korišćenje direktno slanje relej e-poruku primaocima sa Office 365 Poštanske sandučiće u vašoj organizaciji. Direktno slanje radi i za spoljni primaoci poštanski sandučići su u Office 365. Ako vaš uređaj koristi direktno Pošalji da biste pokušali da prenesem e-pošte primaoca koji nema sa poštanskim sandučetom Office 365 , e-pošte će biti odbačena.

Napomena: Ako vaš uređaj ili aplikacija ima mogućnost služiti kao server pošte i isporučila Office 365 , kao i druge dobavljače pošte, obratite se na uređaju ili aplikaciji uputstva; Postoje postavke bez Office 365 potrebne za ovaj scenario.

 • Koristi Office 365 za slanje e-poruke, ali ne zahteva namensku Office 365 poštansko sanduče.

 • Ne zahteva uređaja ili aplikacija da imaju statičke IP adrese. Međutim, ovo se preporučuje ako je to moguće.

 • Ne funkcioniše sa konektor; Nikada ne Konfigurisanje uređaja da biste koristili linije spajanja sa direktno slanje, to može izazvati probleme.

 • Ne zahteva uređaj za podršku TLS.

Direktno slanje ima više slanja ograničenja od prosleđivanja SMTP klijenta. Pošiljaoci vezani za 30 poruke u minuti ili 10.000 primalaca po dan ograničenje.

 • Porta: Port 25 neophodan i mora biti deblokiran na vašoj mreži.

 • Preporučuje se statičke IP adresu: Preporučuje se statičku IP adresu tako da SPF zapisa mogu da se kreiraju za vaš domen. Pomaže da izbegnete poruka biti označena kao bezvredna pošta.

 • Ne zahteva na Office 365 poštansko sanduče sa licencom.

 • Direktno slanje nije moguće koristiti za isporuku e-pošte spoljnog primalaca, na primer, primaocima sa Yahoo ili Gmail adrese.

 • Poruke će biti naplaćene antispam provere.

 • Poslata pošta može biti prekinula ako vaš IP adrese su blokirani po listi bezvredne e-pošte.

 • Office 365 koristi regulisanja smernice za zaštitu performanse usluge.

Opcija 3: Konfigurisanje konektor za poštu koristeći Office 365 SMTP relej

Ova opcija je teže sprovesti od drugih. Odaberite ovo samo kada je opcija:

 • Prosleđivanja SMTP klijenta (opcija 1) nije kompatibilna sa vaše poslovne potrebe ili sa uređajem

 • Ne možete da koristite direktno slanje (opcija 2) zato što mora da šalje e-poštu spoljnim primaocima.

SMTP relej omogućava Office 365 relej e-poruke za vas tako što ćete koristiti u javnu IP adrese (ili certifikat) da potvrde identitet Office 365. Da biste to uradili, moraćete da podesite konektor za Office 365 nalog, što je sve ovo složeniju konfiguraciju.

Uređaj ili postavka aplikacije

Vrednost

Server/pametan host

Vaš MX krajnje tačke, npr yourcontosodomain com.mail.protection.outlook.com

Port

Port 25

TLS/StartTLS

Omogućeno

Adresa e-pošte

Sve e-adrese za jedan od vaše Office 365 verifikovan domeni. Ova e-adresa neće biti potreban poštansko sanduče.

Ako ste podesili Exchange hibridne ili imaju linije spajanja konfigurisan za protok pošte sa servera e-pošte da biste Office 365, ona verovatno da nema dodatnog instalacioni program će biti neophodni za ovaj scenario. U suprotnom, kreirajte pošte protok linije spajanja podržava ovaj scenario:

Konektor postavka

Vrednost

Od

Server e-pošte u vašoj organizaciji

Za izvršavanje sledeće radnje

Office 365

Domen ograničenja: opseg IP adresa /

Lokalni IP adresa ili adresa opseg koji uređaja ili aplikacija će se koristiti za povezivanje sa Office 365.

Preporučujemo da dodate SPF zapis da biste izbegli poruke označene zastavicom kao bezvredna pošta. Ako šaljete sa statičke IP adrese, dodajte ga u SPF zapis u registru domena DNS postavke na sledeći način:

DNS stavke

Vrednost

SPF

v=spf1 ip4:<Static IP Address> include:spf.protection.outlook.com ~all

 1. Nabavite javne (statična) IP adresa uređaja ili aplikacija sa šaljete sa. Dinamičke IP adresa nije podržan ili dozvoljeno. Možete da delite statičke IP adresu sa drugim uređajima i korisnici, ali ne dele IP adresu sa osobama izvan vašeg preduzeća. Zabeležite ovu IP adresu za kasnije.

 2. Prijavite se u Office 365.

 3. Izaberite stavku domeni. Uverite se da vaš domen, kao što je contoso.com. Izaberite stavku Upravljanje DNS-om i pronalaženje MX zapis. MX zapis koji će imati vrednost UPUĆIVANJE na adresu koja izgleda slično cohowineinc-com.mail.protection.outlook.com kao iscrtane na sledeći snimak ekrana. Zabeležite MX zapis koji UPUĆUJE na adresu. Moraćete ovo kasnije.

  Kreiranje beleške MX zapisa upućuje na adresu.
 4. Proverite da li domeni koji aplikacije ili uređaj koji će se poslati na imaju verifikovani. Ako domen nije potvrđen, e-porukama može biti izgubljeni i nećete moći da ih pratite sa Exchange Online alatke za praćenje poruka.

 5. U Office 365, izaberite stavke administrator, a zatim izaberite stavku Exchange da biste otišli na Exchange centar administracije.

 6. U Exchange centar administracije, izaberite stavke protok poštei kliknite na dugme linije spajanja.

 7. Proverite listu konektora Podešavanje za vašu organizaciju. Ako nema konektor navedeni od servera e-pošte u vašoj organizaciji da Office 365, kreirate.

  1. Da biste pokrenuli čarobnjaka, kliknite na znak plus +. Na prvom ekranu, odaberite opcije koje su prikazali sledeće ekrana:

   Odaberite stavku iz vaše organizacije servera e-pošte u Office 365

   Kliknite na dugme daljei imenujte linije spajanja.

  2. Na sledećem ekranu odaberite željenu opciju tako što ćete proveriti da IP adresu odlazni server podudara sa nekom od ovih IP adrese koji pripada vašoj organizacijii dodajte IP adrese iz koraka 1.

  3. Neka druga polja sa njihove podrazumevane vrednosti, a izaberite stavku Sačuvaj.

 8. Sada kada ste završili sa konfigurisanja postavki Office 365 , idite na Veb lokaciji registra domena da ažurirate DNS zapise. Uređivanje u SPF zapis. Uključite IP adresu koju ste naveli u koraku 1. Završite nisku bi trebalo da izgleda slično ovome: v = spf1 ip4:10.5.3.2 include:spf.protection.outlook.com ~ sve, gde je 10.5.3.2 u javnu IP adresa. Preskakanje ovaj korak mogu da dovedu do e-pošte budu poslati primalaca fascikli za neželjenu poštu.

 9. Idi nazad na uređaj i u okviru postavke, pronađite stavku za Server ili pametan Host i unesite MX zapis vrednost UPUĆIVANJE na adresu koju ste snimili u koraku 3.

 10. Da biste testirali konfiguraciju, slanje e-pošte za testiranje sa uređaja ili aplikacija i potvrdite da je primila primaoca.

Sledeći dijagram, aplikacije ili uređaj na mreži vaše organizacije koristi linija spajanja za SMTP relej primaocima e-pošte u vašoj organizaciji.

Pokazuje kako se multifunkcionalnog štampača povezuje Office 365 pomoću SMTP relej.
 • Office 365 konektor koji ste konfigurisali potvrđuje identitet uređaja ili aplikacija sa Office 365 pomoću IP adrese. Na uređaju ili aplikaciji da šalju e-poštu pomoću bilo koje adrese (uključujući i one koje ne možete da primate poštu), sve dok se adresa koristi jedan od domena. E-adresa ne mora da bude povezan sa na stvarni poštansko sanduče. Na primer, ako je domen contoso.com, možete poslati na adresu kao što je do_not_reply@contoso.com.

 • Office 365 SMTP relej koristi linija spajanja da potvrde identitet pošte poslate sa vašeg uređaja ili aplikacija. Na taj način Office 365 da prenesem te poruke na sopstvenu poštanskih sandučića, kao i spoljni primaoci. Office 365 SMTP relej je veoma slično direktno slanje, osim što ga možete poslati poštu spoljnim primaocima.

 • Zbog dodatih složenosti konfigurisanja konektor za direktno slanje preporučuje se umesto Office 365 SMTP relej, osim ako ne morate da pošaljete e-poštu spoljnim primaocima. Da biste poslali e-pošte pomoću Office 365 SMTP relej, na uređaju ili aplikaciji server morate da imate statičku IP adresu ili opseg adresa. Ne možete da koristite SMTP relej za slanje e-pošte direktno u Office 365 od nekog trećeg lica hostuje uslugu, kao što su Microsoft Azure.

 • Office 365 SMTP relej ne zahtevaju upotrebu licencirani Office 365 poštansko sanduče da biste poslali e-poruke.

 • Office 365 SMTP relej ima više od prosleđivanja SMTP klijenta; slanje ograničenja pošiljaoci vezani za 30 poruke u minuti ili 10.000 primalaca po dan ograničenja.

 • Statičke IP adresa ili opseg adresa: Većina uređaja ili aplikacija se ne može da koristi certifikat za potvrdu identiteta. Da potvrde identitet uređaju ili aplikaciji, koristite jedan ili više statičke IP adrese koje se ne dele sa drugom u organizaciji.

 • Konektora: Morate da podesite connector u Exchange Online za e-pošte poslate sa vašeg uređaja ili aplikacija.

 • Porta: Port 25 neophodan i ne sme biti blokiran na mreži ili ISP.

 • Licenciranje: SMTP relej ne koristite poštansko sanduče određene Office 365 za slanje e-pošte. Zato je važno da samo licencirani korisnici šaljete e-poštu sa uređaja ili aplikacija konfigurisan za SMTP relej. Ako imate pošiljaoci pomoću uređaja ili ISPALITI aplikacije koje nemaju licence za Office 365 poštansko sanduče, nabavite i dodela dozvola za Exchange Online Protection svakom pošiljaocu nelicencirani. Ovo je najmanje skup licencu koja vam omogućava da šaljete e-poštu putem Office 365.

 • Poslata pošta može da se prekinula ako vaš IP adrese su blokirani po listi bezvredne e-pošte.

 • Razumnije ograničenja su uvedene za slanje. Više informacija potražite u članku Veći prostor za isporuku rizik za odlazne poruke.

 • Zahteva preklopni statičke IP adrese (osim ako se koristi certifikat).

Poređenje opcije

Evo ako želite da uporedite funkcije oni podržavaju i svake opcije konfiguracije.

Prosleđivanja SMTP klijenta

Direktno slanje

SMTP relej

Funkcije

Slanje primaocima u vaš domain(s)

Da

Da

Da

Relej na internetu putem Office 365

Da

ne. Samo direktne isporuke.

Da

Obilaznice antispam

Da, ako poštu igra za sa poštanskim sandučetom Office 365 .

ne. Sumnjivim e-porukama mogu se filtrirati. Preporučujemo da prilagođene pošiljaoca smernica Framework (SPF) zapis.

ne. Sumnjivim e-porukama mogu se filtrirati. Preporučujemo da prilagođene SPF zapis.

Podržava pošte poslate iz aplikacije hostuje nezavisnog proizvođača

Da

Ne

Ne

Zahtevi

Otvori mrežni port

Port 587 ili port 25

Port 25

Port 25

Uređaju ili aplikaciji servera mora da podržava TLS

Obavezno

Opcionalno

Opcionalno

Zahteva potvrdu identiteta

Office 365 korisničko ime i lozinku, obavezno

None

Jedan ili više statičke IP adrese. Štampač ili serveru na posao aplikacije mora imati statičku IP adresu će se koristiti za potvrdu identiteta sa Office 365.

Ograničenja

Ograničavanje ograničenja

10.000 primaoci dnevno. 30 poruke u minuti.

Standardni ograničavanja je na mestu da biste zaštitili Office 365.

Ograničenja razumnije je nametnuo. Da biste poslali bezvredne e-pošte ili masovno pošte nije moguće koristiti usluge. Više informacija o razumnije ograničenja, pogledajte članak Veći prostor za isporuku rizik za odlazne poruke.

Koristite serverom e-pošte za slanje e-pošte sa višefunkcijski uređaji i aplikacija

Ako imate poštanskih sandučića u Office 365 i sa servera e-pošte koji upravljate (naziva se i server e-pošte sa lokalnim), uvek konfigurisanje uređajima i aplikacije da biste koristili lokalne mreže i putem e-pošte preko sopstvene e-pošte servera. Za detalje o podešavanju sa Exchange serverom da prima e-poštu iz sistema koji ne koriste Exchange (kao što su multifunkcionalnog štampača), pogledajte članak Kreiranje konektor za prijem da primaju e-poštu na sistem nije pokrenut Exchange.

Srodne teme

Rešavanje problema sa štampača, skenera i posao aplikacije koje se šalju e-poštu pomoću usluge Office 365
Kako da konfigurišete IIS za relej sa sistemom Office 365

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×