Kako da objedinim lične i poslovne Microsoft naloge?

Kako da objedinim lične i poslovne Microsoft naloge?

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Lični Microsoft nalozi i Office 365 poslovnog ili školskog naloga nije moguće objediniti, ali se mogu koristiti naporedno.

Izaberite neku od opcija ispod za najbolji način za korišćenje ličnih i poslovni ili školski nalog zajedno.

Možete da koristite OneDrive da sinhronizujete i poslovni ili školski datoteke i lične datoteke na računar. Možete da radite sa datotekama direktno na vašem računaru i da im pristupite čak i kada ste van mreže. Svaki put kada ste na mreži, sve promene koje vi ili drugi korisnici će se automatski sinhronizovati.

Saznajte kako da dodate drugi nalog u usluzi OneDrive.

Saveti: 

  • Takođe, možete da koristite ovaj pristup da biste dodali vaše lične OneDrive postojeće OneDrive for Business nalogu.

  • Dozvoljene količine vaše lične i poslovni ili školski OneDrive skladištenje ostanu razdvojeni.

Kada neko deli fasciklu i daje vam dozvole za uređivanje, dodavanje deljene fascikle u sopstveni OneDrive da biste olakšali da uredite i rad sa fasciklu i njen sadržaj. Ako sinhronizujete fasciklu sa Windows ili Mac računarima koji koriste OneDrive aplikaciju, možete da radite sa fasciklom van mreže.

Saznajte više o tome kako da Dodavanje i sinhronizovanje deljenih fascikli u usluzi OneDrive.

Savet: Deljene fascikle dodate u vaš OneDrive ne koriste vaš OneDrive prostor za skladištenje. One koriste samo prostor za skladištenje vlasnika fascikle.

Ako želite da koristite novu e-adresu sa postojeće Outlook.com nalogom, sledite uputstva u ovom članku da biste kreirali pseudonim. Ovo će vam dati dodatne e-adresu koja koristi istu prijemno poštansko sanduče, spisak kontakata i postavke naloga kao primarne e-adrese. Možete da odaberete koju e-adresu za slanje pošte iz, a da se prijavim Outlook.com nalog sa nekom od vaše pseudonima – koriste istu lozinku.

Saveti: 

  • Ne možete da dodate pseudonim koji je već povezan sa drugog Microsoft naloga.

  • Ne možete dodati e-adresu koja je već povezana sa poslovnim ili školskim nalogom kao pseudonim. Pogledajte ispod za više detalja.

  • Pseudonim ili e-adresu možete samo da sadrži slova, brojeva, tačka (.), naglašavanje (_) ili crte/crtica (-). Razmake i druge specijalne znakove nije dozvoljeno.

Saznajte kako da Dodavanje ili uklanjanje adresu e-pošte na Outlook.com i kako da Upravljanje pseudonimima na Microsoft nalog.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Popravke ili privremena rešenja za nedavne probleme u usluzi OneDrive

Rešavanje problema sa sinhronizacijom usluge OneDrive

Posetite OneDrive centar pomoći.

Potražite pomoć tako što ćete poslati e-poruku timu podrške za OneDrive. U OneDrive aplikaciji za mobilne uređaje prodrmajte uređaj da biste dobili pomoć ili delili povratne informacije o usluzi OneDrive.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×