Kako da nadogradite na Windows 10 na novim uređajima koji uključuju Office 365

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako ste upravo kupili novi uređaj koji uključuje Office 365, preporučujemo da preuzeti (instaliranje) Office pre nadogradnje na Windows 10. Da biste preuzeli svoju kopiju sistema Office, pogledajte članak Instaliranje sistema Office na PC ili Mac računaru.

Kada nadogradite na Windows 10, odaberite stavku Zadrži moje aplikacije. Ako odaberete stavku Obriši sve datoteke osim ličnih datoteka, briše se opcija za instaliranje usluge Office 365.

Ako ste odabrali stavku Obriši sve datoteke osim ličnih datoteka, obratite se Microsoft podršci da biste dobili informacije koje su vam potrebne da biste instalirali Office.

Home Use Program (HUP)

Ako ste Office dobili kao deo programa Home Use Program (HUP), možda ćete morati ponovo da instalirate Office. Office možete ponovo da instalirate u bilo kom trenutku tako što ćete otići u svoju istoriju porudžbina.

Ako ste kupili DVD ili USB fleš disk sa rezervnom kopijom, možete ih takođe koristiti da biste ponovo instalirali softver.

Napomena: Dodatne proizvode možete ponovo da preuzmete ili kupite samo ako je Software Assurance ugovor i dalje važeći i ako ste aktivni zaposleni u preduzeću.

Volume Licensing Academic Program (VLAP)

Ako ste Office dobili u sklopu programa Volume Licensing Academic Program (VLAP), prijavite se u prodavnicu u kojoj ste poručili Microsoft Office Professional Plus i idite na stavke Nalozi > Porudžbine da biste pronašli svoju šifru proizvoda.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×