Kako da nadogradim Office?

Opcije za nadogradnju sistema Office razlikuju se u zavisnosti od tipa Office proizvoda koje trenutno imate kao na primer da li imate proizvod Office 365 sa pretplatom ili bez pretplate, kao što je Office Home & Business ili samostalnu aplikaciju kao što je Word.

Izaberite karticu u nastavku da biste saznali više o opcijama koje su vam dostupne.

Savet: Niste sigurni koju verziju trenutno koristite? Pročitajte članak Koju verziju sistema Office koristim?

Da biste nadogradili verziju sistema Office u vidu jednokratne kupovine (bez pretplate), kao što je Office Home & Student ili Office Home & Business, prvo morate da kupite najnoviju verziju. Možete da odaberete da kupite Office 365 pretplatu ili najnoviju verziju za jednokratnu kupovinu.

Kada budete spremni da instalirate najnoviju verziju, pogledajte odeljak, spreman sam da instaliram Office i pratite preporuke za nadogradnju.

Kako da kupim najnoviju verziju?

Kupovina Office 365 pretplate
Kupovina usluge Office 365 vam je najbolja opcija. Uvek ćete imati najnovije funkcije, bezbednosne ispravke i druga poboljšanja. Dobijate i Office funkcije povezane sa oblakom uz koje možete maksimalno da uvećate produktivnost na svim uređajima, uključujući 1 TB prostora za skladištenje u usluzi OneDrive, dodatne funkcije za Office aplikacije za mobilne uređaje, Skype minute, opciju instalacije sistema Office na svim uređajima i pristup podršci. Odaberite Office 365 Personal (za jednu osobu) ili Office 365 Home (koji možete da delite sa porodicom).

Veza za kupovinu sistema Office Veza za besplatno isprobavanje sistema Office 365 Home

Verzija sistema Office 2019 za jednokratnu kupovinu
Nabavite najnoviju verziju sistema Office bez pretplate, na primer Office Home & Student 2019 ili Office Home & Business 2019.

Možete da instalirate samo ove verzije sistema Office na jednom uređaju. Dobićete bezbednosna ažuriranja i ispravke tokom podržanog perioda, ali nećete primati nove funkcije ili bilo koje druge prednosti Office 365.

Veza za kupovinu sistema Office

U sledećem odeljku pogledajte listu preporuka za nadogradnju.

Imam najnoviju verziju i spremna je za instalaciju

Pre nego što instalirate najnoviju verziju sistema Office, prvo pročitajte sledeće preporuke.

Preporuke za nadogradnju

Spremno za instalaciju

Kada budete spremni da instalirate najnoviju verziju (verziju sistema Office sa pretplatom ili bez nje), pratite korake u članku Preuzimanje i instaliranje ili ponovno instaliranje sistema Office na PC ili Mac računaru.

Kada se instalacija završi, nova verzija sistema Office bi trebalo da se ažurira automatski ili ćete dobiti obaveštenje da je ispravka spremna za primenu. (Imate i mogućnost da ručno proverite da li postoje ispravke i primenite ih.)

Pretplata na Office 365 za kuću

Ako imate Office 365 Home ili Office 365 Personal pretplatu, već imate najnoviju verziju sistema Office bez dodatnih troškova i trebalo bi da već dobijete najnovije funkcije u Office aplikacijama. Pogledajte članak Šta je novo u usluzi Office 365 da biste saznali više o novim funkcijama.

Ako ne vidite neke od tih funkcija, možda još niste dobili najnovije ispravke. U zavisnosti od operativnog sistema koji koristite, proverite da li postoje ispravke za Office za PC ili ispravke za Office za Mac.

Da biste prelazili sa jedne pretplate na drugu, na primer sa Office 365 Personal na Office 365 Home, pogledajte članak Prelazak na drugu Office 365 pretplatu.

Pretplata na Office 365 za preduzeća

Ako je vaša Office 365 za preduzeća pretplata povezana sa poslovnim ili školskim nalogom e-pošte (licencu za korišćenje ovih verzija sistema Office obično dobijate posredstvom vašeg posla ili škole), imate najnoviju verziju sistema Office, pod uslovom da možete da ga redovno ažurirate. U zavisnosti od operativnog sistema koji koristite, proverite da li postoje ispravke za Office za PC ili ispravke za Office za Mac.

Ako u aplikaciji ne vidite neke od novijih funkcija, možda još niste dobili ispravku ili vam Office 365 administrator ograničava Office ispravke koje dobijate dok ne dobije priliku da testira te funkcije sa drugim programima koje vaša organizacija koristi. Saznajte više o tome kako se Office ispravke postepeno objavljuju u članku Kada dobijam najnovije funkcije u usluzi Office 365?.

Samo za Office 365 administratore   Ako korisnici u vašoj organizaciji i dalje koriste stariju verziju Office aplikacija za stone računare, saznajte kako da korisnicima nadogradite Office klijent na najnoviju verziju.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×