Kako da dodate ili uklonite fascikli u aplikaciji pošta za Windows 10?

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada podesite e-pošte u aplikaciji pošta za Windows 10, kreira se podrazumevani skup fascikli. Videćete prijemno poštansko sanduče "," radne verzije "i" poslato minimalno i možda ćete videti dodatne fascikle kao što su arhiviranje i ili neželjene. Nije moguće izbrisati podrazumevanih fascikli, ali možete da dodate nove fascikle i izbrišite sve fascikle koje ste dodali.

Napomena: ako ne možete da kreirate nove fascikle, pogledajte članak Rešavanje problema na kraju ove teme.

Kreiranje nove fascikle

 1. Da biste kreirali fasciklu, prvo odaberite e-pošte (ako imate više od jednog naloga), a zatim odaberite stavku više.

  Odaberite fascikle da biste prikazali listu fascikli
 2. Odaberite + pored sve fascikle da biste kreirali novu fasciklu najvišeg nivoa ili kliknite desnim tasterom miša bilo koju postojeću fasciklu, a zatim odaberite stavku Kreiraj novu potfasciklu.

  Pošta i kalendar - Kreirajte novu fasciklu
 3. Imenujte novu fasciklu i pritisnite taster Enter da biste sačuvali novu fasciklu.

Ako imate više prijemnim poštanskim sandučićima zajedno povezati, nećete videti + pored sve fascikle. Svaku fasciklu kreirate mora da uživo u okviru jedne e-pošte. Kada odaberete više na listi fascikli, videćete odeljak za svaki od vaših naloga naveden u redosledu. Odaberite + pored imena neki od vaših naloga e-pošte da biste dodali fasciklu. Da biste kreirali novu potfasciklu, kliknite desnim tasterom miša na fasciklu imena ispod jednog od vaših naloga ne neku od fascikli najvažnijih pet (Otpremno poštansko sanduče, prijemno poštansko sanduče, radne verzije, poslate stavke i arhiviranje).

Dodavanje novih fascikli sa povezane prijemnom poštanskom sandučetu

Brisanje fascikle

 1. Da biste izbrisali fascikle koje ste kreirali, prvo odaberite e-pošte (ako imate više od jednog naloga), a zatim odaberite stavku više.

 2. Kliknite desnim tasterom miša na fasciklu, a zatim kliknite na dugme Izbriši.

  Napomena: Možete izbrisati svaki podrazumevanih fascikli. Prijemno poštansko sanduče "," poslato "i" radne verzije su sve podrazumevane fascikle.

Rešavanje problema

Ako ne vidite na + pored prijavite se na sve fascikle ili primite na grešku pri pokušaju da biste kreirali novu fasciklu ili brisanje fascikle, Isprobajte sledeće korake da biste rešili problem.

 • Retko, posebno ako ste nedavno dodali novi nalog e-pošte na program, moraćete da zatvorite pošta za Windows 10, Sačekajte otprilike 30 sekundi za program za zatvaranje, a zatim ponovo otvorite program.

 • Ako je zatvorite i ponovo otvorite program ne reši problem, Proverite da li postoje ispravke da pošta i kalendar za Windows 10.

Više informacija

Da biste saznali više o pošta za Windows 10, pogledajte Pošta i kalendar za Windows 10 najčešća pitanja.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×