Kada se koristi Microsoft Projekat, Planer ili Zaduženja

Želite da organizujete projekte projekta, ali ne znate koje Microsoft aplikacije za upravljanje zadacima treba da koristite? Ovaj članak opisuje prednosti Project Online, Microsoft Project, Microsoft Planner i Microsoft zaduženja i navodi vas na to kako da ga nabavite i kako da ga koristite kada ga imate.

Koja aplikacija je ispravna za projekat?

Da li je ovo solo projekt ili projekt tima? Da li ima nekoliko isporučljivih i zavisnih stavki ili mnogo njih? Druge aplikacije Microsoft upravljanja zadacima su dizajnirane za razne oblasti projekta u koje možete da se nađete.

Microsoft to-do je dobar za jedan korisnik/low projekat složenosti, planer je odličan za tim i srednju složenost, Project Professional za Team sa srednjim/visokim kompleksnim i Project online za Enterprise/složeni projekti

Project Online

Oblak sa strelicama koje ukazuju na listu za proveru, kružnog grafikona koji prikazuje napredak na raznim projektima i vremenski listu
Praćenje projekata, portfolios i vremenskim listovima

Project Online je aplikacija zasnovana na Vebu koja može da radi za mala, srednja i velika preduzeća. Menadžeri projekta mogu da kreiraju rasporede i dodele zadatke resursima koji mogu da vide zadatke i vreme izveštaja. Menadžeri portfolija mogu da pogledaju sve projekte da biste videli na čemu ljudi rade.

Kako da nabavite Project Online

Project centar za pomoć

Pridružite se razgovoru za Microsoft Project

Microsoft Project

Simbol osobe sa ekranom na računaru pored ilustracija Gantov grafikon
Kreiranje samostalnog projekta projekta

Microsoft Project je aplikacija za stone računare koja može da bude velika za kreiranje rasporeda u kom želite da organizujete rad u faze, imate zavisne stavke između zadataka i tako dalje, bilo za sebe ili za objavljivanje u timu.

Kako da nabavite Project Professional ili Project Standard

Project centar za pomoć

Pridružite se razgovoru za Microsoft Project

Microsoft Planner

Upravna tabla sa spuhom i strelicom koja prikazuje osobu dodeljenu zadatku
Brzo kreiranje planova, dodeljivanje zadataka i saradnja

Planer je aplikacija za lagan teret, mobilne uređaje i Veb lokacije koja ima većinu Office 365 za pretplate. Pomoću programa planer vi i vaš tim možete da kreirate planove, dodeljujete zadatke, ćaskate o zadacima i vidite grafikone progresa vašeg tima. Takođe možete da koristite planer iz Microsoft tima i Microsoft SharePoint.

Kako da nabavite Microsoft planer

Pomoć programa Planner

Pridruživanje razgovoru o programu Microsoft planer

Microsoft To-Do

Više lista zadataka koje ukazuju na zadatke u mom danu
Određivanje prioriteta i dovršavanje najvažnijih stvari svakog dana

Aplikacija zaduženja vam omogućava da sortirate sve zadatke i sortirate ih kako biste mogli da se fokusirate na najvažnije. Ona prikazuje dnevnu listu za dnevne zadatke i takođe vam omogućava da kreirate dodatne liste za organizovanje rada, projekata, namirnica itd.

Preuzmite Microsoft to-

Pomoć za Microsoft to-

Pridružite se razgovoru za Microsoft to-

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×