Kada se koristi Microsoft Project, planer ili zaduženja

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Želite da organizujete zadataka projekta, ali ne znam koju Microsoft zadataka upravljanja aplikaciju da biste koristili? Ovaj članak opisuje pogodnosti Project Online, Microsoft Project, Microsoft Planneri Microsoft To-Doi upućuje na kako da bi to i kako da ga koristite kada su ga.

Koju aplikaciju je odgovarajuće za projekat?

Da li je ovo samostalni projekat ili je tima? Postoje nekoliko ishoda i zavisni elementi ili mnoge? Različitih aplikacija za upravljanje zadacima Microsoft su dizajnirani za različite projekta situacijama možda će vam se.

Microsoft To-Do je za jednog korisnika ili niske složenosti projekat, planer je odličan za tima i srednje složenosti, Project Professional za tim sa srednje/visok složenosti i Project Online za preduzeća/kompleksnog projekata

Project Online

Oblak sa nadole strelicama usmerenim ka liste za proveru, kružni grafikon toka prikazuje na različitim projektima i vremenski definisanog rasporeda
Praćenje projekata, portfolija i vremenski definisani rasporedi

Project Online je aplikacija zasnovanih na Vebu koji može da radi za mala, srednja i velika preduzeća. Menadžeri projekta možete da kreirate rasporede i dodeljivanje zadataka resurse koje možete videti svoje zadatke i izveštaj vreme. Menadžeri portfolija možete da pronađete u svim projekata da biste videli osobe rade na.

Kako da nabavite Project Online

Centar za pomoć u programu Project

Se uključe u razgovor o Microsoft Project

Microsoft Project

Simbol osobu sa ekranu računara pored Gantov grafikon ilustracija
Kreiranje samostalnog plana projekta

Microsoft Project je aplikacije na radnoj površini koje mogu da budu odličan za kreiranje plana gde želite da organizujete rad u fazama, zavisne između zadatke i tako dalje, za sebe ili za objavljivanje sa tim.

Kako nabaviti Project Professional ili standardni projekta

Centar za pomoć u programu Project

Se uključe u razgovor o Microsoft Project

Microsoft Planner

Planer table sa zamah i strelicu koja prikazuje osobe dodeljen zadatak
Brzo kreiranje planove, dodeljivali zadatke i saradnja

Planer je svetlo debljina, aplikacije za mobilne ili zasnovane na Vebu koja dolazi uz većina Office 365 za preduzeća. Sa časa vi i vaš tim možete da kreirate planove, dodeljivanje zadataka, ćaskanje o zadacima, i grafikone napretka svog tima. Takođe možete da koristite planer iz programa Microsoft Teams i Microsoft SharePoint.

Kako nabaviti Microsoft Planner

Pomoć za Microsoft Planner

Se uključe u razgovor o Microsoft Planner

Microsoft To-Do

Više lista zadataka koja pokazuje zadatke u My Day
Odredili prioritet i dovršili najvažnijih stvari svaki dan

Zaduženja aplikacija vam omogućava da listu svih zadataka i ih Sortirajte tako da možete da se koncentrišete na ono što je važno. To uključuje listu My Day za dnevnih zadataka i omogućava vam da kreirate dodatne liste da biste organizovali rad, projekte, namirnica i tako dalje.

Preuzmite Microsoft zaduženja

Dobijanje pomoći za Microsoft To-Do

Se uključe u razgovor o Microsoft To-Do

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×