Kôd greške 30183-4 prilikom instaliranja sistema Office sa Speedport ruterom

Možda ćete videti ovu grešku ako pokušavate da instalirate Office 2016 ili Office 2013 dok koristite Telekom Speedport W723V tip A ili B ruter. Isprobajte sledeće predloge da biste videli da li će to rešiti probleme.

Preuzimanje sistema Office 2016 pomoću vanmrežnog instalacionog programa

Office vanmrežni instalacioni program može da vam pomogne da zaobiđete potencijalne probleme sa proxy serverom, zaštitnim zidom, antivirusnim programom ili internet vezom do kojih može da dođe tokom instalacije sistema Office.

Za korake za instalaciju verzije van mreže sistema Office, pogledajte odeljak Korišćenje instalacionog programa za Office van mreže i izaberite pravu karticu za svoju verziju sistema Office.

Pratite ove korake za instalaciju sistema Office 2013

Ako imate problema prilikom instalacije sistema Office 2013 i koristite Speedport W723V tip A ili B ruter, isprobajte sledeće korake.

Napomena: Veličina datoteke slike je približno dva gigabajta, tako da za preuzimanje slike može biti potrebno nekoliko minuta.

  1. Preuzmite ProfessionalRetail.img na lokalni računar sa ovog veb sajta.

  2. Kada vidite odziv za otvaranje ili čuvanje .img datoteke, odaberite željenu opciju.

    • Ako odaberete stavku Otvori, datoteka će se preuzeti. Kada se preuzimanje završi, videćete novu virtuelnu disk jedinicu D koja sadrži Office instalacione datoteke.

      Napomena: Ako već imate drugu disk jedinicu sa oznakom D, Office će kreirati virtuelnu disk jedinicu sa sledećim dostupnim slovom.

    • Ako odaberete stavku Sačuvaj, možete da navedete gde biste želeli da datoteka slike (.IMG) bude sačuvana. Na primer, možete da je sačuvate na radnoj površini ili na USB disku. Na Windows 10 i Windows 8 računarima možete direktno da otvorite datoteku. Ako koristite Windows 7 moraćete da kopirate datoteku slike na disk da biste mogli da otvorite datoteku i nastavite.

  3. Pokrenite program setup.exe koji se nalazi u fascikli koju ste upravo preuzeli na virtuelnu disk jedinicu.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×