Pregled SharePoint početne stranice sa isključenim Office grafikom

Pregled SharePoint početne stranice sa isključenim Office grafikom

Office Graph je tehnologija koja se koristi za podatke koja je zasnovana na korisničkim identitetima i aktivnostima. Između brojnih stvari za koje se mogu koristiti prikazuju predloge na stranicama ili stranice koje vas mogu zanimati na osnovu prikazivanja istorije ili interakcije sa drugima.

Možete da koristite Office Graph kroz Delve, Office 365 korisničku aplikaciju. Uz Delve možete da upravljate Office 365 profilom i otkrijete i organizujete informacije koje će vam verovatno biti najinteresantnije.

SharePoint počnite da koristite i Office Graph da biste olakšali pronalaženje informacija koje su vam važne. Kada je Office Graph isključena, informacije koje vidite u odeljku " Predložene lokacije " SharePoint Online početak mogu biti ograničene. Office Graph može da se isključi za celu organizaciju, a svaki korisnik takođe može da isključi Office Graph.

Kako da znam da li je Office Graph isključen?

Office Graph je podrazumevano uključena za SharePoint Online. Kada posećujete SharePoint Online početnom stranici, a Office Graph je isključena, videćete sledeću poruku:

Vidite ograniиenu verziju ove stranice jer je Office Graph isključen ili nije dostupna.    

Mogu li da isključim Office Graph?

Ne. Ako je administrator omogućio Office Graph, ne možete potpuno da ga isključite. Međutim, pomoću Delve možete da odaberete da ne imate dokumente uključene u predloge. Da biste isključili upotrebu dokumenta u Office Graph i Delve, slijedite ove korake:

  1. Otvorite Delve sa početne stranice Office 365.

  2. Kliknite na dugme postavke Dugme „Postavke usluge Office 365“ , a zatim izaberite stavku Postavke funkcije.

  3. U okviru Postavke funkcijamožete da onemogućite da se dokumenti prikazuju u usluzi delve.

Office Graph je omogućena ili onemogućena za čitavu organizaciju kroz SharePoint centar administracije. Ako ste administrator, pogledajte članak Office Delve za office 365 administratore za više informacija.

I Delve i SharePoint koriste Office Graph i ne postoji način da se omogući da se Office Graph Uključi, a ne druga. Da biste saznali više o usluzi Delve, pogledajte članak Šta je to Office delve?

Želim da uključim ili isključim Office grafikon za moju organizaciju

To je nešto što samo administrator vaše organizacije može da uradi. Kontroliše se kroz SharePoint Online centar administracije. Ako ste SharePoint administrator, pogledajte članak Office Delve za office 365 administratore. Ako niste administrator, obratite se administratoru i dajte im istu vezu.

Office Graph je uključen, ali i dalje vidim ovu poruku

Ako ste potvrdili da je Office Graph uključena i još uvek vidite ovu poruku, moguće je da SharePoint nije mogao da se poveže sa uslugom Office Graph. To je obično privremeni problem, zato pokušajte ponovo kasnije. Ako problem ne nestane, obratite se članku pogledajte članak pomoć i podrška za opcije podrške koje su vam dostupne.

Dodatni resursi

Da biste saznali više o SharePoint pokretanju stranice sa stranicama, pogledajte članak otkrivanje sadržaja sa SharePoint početnom stranicom.

Da biste saznali više o Office Graph, pogledajte članak Office Delve za office 365 administratori.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×