Izvoz podataka iz alatke SharePoint Workspace 2010 Calendar ili uvoz u tu alatku

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Sastanke iz alatke 2010 Calendar možete da izvezete, bilo da biste ih uvezli u drugu alatku Calendar u Groove radnom prostoru bilo za migraciju podataka kalendara u druge programe.

Izvoz podataka radi uvoza u druge alatke Calendar

Uvoz podataka u alatku 2010 Calendar

Izvoz podataka kalendara za migraciju u druge programe

Izvoz podataka radi uvoza u druge alatke Calendar

Sve sastanke iz alatke kalendara verzije 2010 možete izvesti u .dat formatu. Izvezenu .dat datoteku alatke kalendara verzije 2010 možete uvesti u drugu alatku kalendara verzije 2010.

 1. Otvorite alatku 2010 Calendar koju želite da izvezete.

 2. Na kartici Početak prvo izaberite stavku Izvoz, a zatim Format za uvoz/izvoz alatke Calendar (*.dat).

 3. U dijalogu Izvoz podataka izaberite lokaciju na disku i ime datoteke za .dat datoteku alatke Calendar koju izvozite (ili prihvatite podrazumevanu lokaciju fascikle i ime datoteke), a zatim kliknite na dugme Sačuvaj.

Uvoz podataka u alatku 2010 Calendar

 1. Otvorite (ili dodajte) alatku 2010 Calendar u koju želite da uvezete podatke iz kalendara.

 2. Na kartici Početak izaberite stavku Uvoz.

 3. U dijalogu Uvoz podataka potražite lokaciju izvezene .dat datoteke alatke Calendar na disku, a zatim kliknite na dugme Otvori.

Izvoz podataka kalendara za migraciju u druge programe

Primenite ovu proceduru ako ste odlučili da prestanete da koristite alatku Calendar u Groove radnom prostoru, ali želite pristup podacima iz kalendara da biste ih koristili u drugim programima. Podatke iz kalendara možete izvesti u format HTML ili XML. Tada možete programski uvesti podatke u druge programe.

Dostupan je i dodatni XML format za izvoz, „XML for SharePoint upload“, koji se može koristiti sa uzorkom alatke Migration dostupnim na lokaciji MSDN<veza>. Za potrebe uzorka, alatka Migration postavljena je za obradu XML datoteka izvezenih iz alatki Groove 2010 Discussion radi uvoza u SharePoint liste diskusija. Alatka Migration sadrži dokumentaciju koja bi trebalo da vam pomogne da razumete kako je Groove XML alatka strukturisana da biste mogli programski da uvozite podatke iz drugih Groove alatki (kao što je alatka Calendar) u SharePoint liste.

 1. Na kartici Početak prvo izaberite stavku Izvoz, a zatim Formati arhive podataka alatke ravnopravnih korisnika (HTML, XML).

 2. U dijalogu Izvoz podataka alatke ravnopravnih korisnika potvrdite izbor željenih opcija za izvoz podataka alatke Calendar i kliknite na dugme U redu.

 3. U dijalogu Pronalaženje fascikle izaberite lokaciju fascikle za izvoz podataka alatke i kliknite na dugme U redu.
  SharePoint Workspaces izvozi podatke alatke Calendar u izabranim formatima u fasciklu koju ste naveli i kreira potfasciklu PriloziDatoteka za čuvanje priloga datoteka iz stavki kalendara.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×