Izvoz InfoPath podataka obrasca iz biblioteke u radni list

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

InfoPath Forms Services je server tehnologija, dostupne u Microsoft Office Forms Server 2007 i Microsoft Office SharePoint Server 2007, koji omogućava korisnicima da popunjavaju obrasce Microsoft Office InfoPath 2007 pomoću Veb pregledača umesto ili pored, Office InfoPath 2007 klijentskom programu. Ova tehnologija omogućava širi pristup obrascima nego što je moguće u prethodnim verzijama programa Microsoft Office InfoPath.

Ovaj članak objašnjava kako da izvezete Office InfoPath 2007 podatke iz biblioteke na serveru na kojem je InfoPath Forms Services.

U ovom članku

Pre nego što počnete

Izvoz InfoPath podataka obrasca

Pre nego što počnete

Da biste izvezli podatke iz obrasca iz biblioteke u unakrsnoj tabeli, morate da uradite sledeće:

Uverite se da je dizajner predloška obrasca omogućen unapređivanje svojstava    Kada je svojstvo promocije omogućena za predložak obrasca Microsoft Office InfoPath 2007 , podatke iz obrazac zasnovan na predlošku obrasca mogu se prikazati kao vrednosti kolone u biblioteku ili fasciklu prikaz u Microsoft Office Outlook 2007. Zamolite dizajner predloška obrasca u vašoj organizaciji Ukoliko predložak obrasca podržava unapređivanje svojstava.

Kreiranje prilagođene biblioteke prikaza    Tako što ćete kreirati novi prikaz, mogu vam pomoći da biste se uverili da izvezete samo relevantne podatke. Možete da prilagodite prikaz da biste prikazali samo InfoPath obrazaca i vrednosti kolone koje želite. Ako unapređivanje svojstava omogućen za obrazac, možete se uveriti da kolone koje prikazuju podatke iz tih polja dodaju se na prikaz.

Vrh stranice

Izvoz InfoPath podataka obrasca

Izvoz podataka iz programa InfoPath obrascima u biblioteci, koristite sledeću proceduru.

  1. Ako biblioteka nije već otvorena, kliknite na njeno ime na traci za brzo pokretanje.

    Ako ime biblioteke ne pojavi, kliknite na dugme Prikaži sav sadržaj lokacije, a zatim kliknite na ime biblioteke.

  2. U polju Prikaži meni Meni „Prikaz“ , kliknite na ime prikaza koji ste kreirali.

  3. Na na Radnje meni Slika menija , kliknite na dugme Izvezi u unakrsnu tabelu.

  4. U dijalogu Preuzimanje datoteke kliknite na dugme Otvori.

  5. Microsoft Office Excel 2007 otvara novu radnu svesku.

    Napomena: Dijalog Upozorenje o bezbednosti Microsoft Office Excel može da se pojavi. Ako imate poverenja izvor podataka, kliknite na dugme Omogući da biste nastavili Izvezi i kreiranje radne sveske.

Napomena: Podaci koji izvozite u unakrsnoj tabeli su snimak podataka sa liste. Podatke u biblioteci nije povezana sa podacima u unakrsnoj tabeli. Ako obrasce u biblioteci se ažuriraju kasnije, podatke u unakrsnoj tabeli neće biti ažurirana.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×