Izvoz i uvoz OneNote beležnice

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Bez obzira na to koju verziju programa OneNote možete da koristite, možete da preuzmete kopiju bilo kog od OneNote beležnice na PC ili Mac – ili kao rezervnu kopiju ili da biste otpremili njen sadržaj na drugi nalog.

Napomena: Izvoz i uvoz Beležnica kroz OneNote Online je dostupna samo za beležnice uskladištene na lični OneDrive naloga, a ne za beležnice uskladištene u usluzi OneDrive for Business ili SharePoint. Za informacije o izvozu Beležnica PDF datoteke iz programa OneNote 2016 za Windows, pogledajte članak izvoz beležaka iz programa OneNote u PDF formatu.

Izvoz OneNote beležnice

Da biste preuzeli beležnicu iz programa OneNote na računaru, uradite sledeće:

 1. U bilo kom moderan Veb pregledača, idite u OneNote Online.

  Savet: Izvoz Beležnica trenutno nije podržan u programu Windows Internet Explorer. Preporučujemo da koristite Microsoft Edge na operativnom sistemu Windows 10 ili neki drugi moderni pregledač u starijim verzijama operativnog sistema Windows.

 2. Unesite svoje akreditive za Microsoft nalog koji sadrži beležnicu koju želite da preuzmete. (Preskočite ovaj korak ako ste već prijavljeni.)

 3. U okviru Moja Beležnica, kliknite desnim tasterom miša (PC) ili kontrole klika (Mac) ime beležnice koju želite da izvezete, a zatim izaberite stavku Izvezi beležnicu.

 4. Na ekranu koji se otvara, kliknite na dugme Izvezi.

 5. Sledite uputstva u pregledaču da biste sačuvali datoteku na lokaciju koju odaberete.

Savet: Ako izvozite beležnicu je veoma velike ili sadrži veliki broj slika ili datoteka priloga, može biti potrebno više vremena da preuzmete sadržaj. Proverite da li imate dovoljno prostora na čvrstom disku da biste dovršili preuzimanje.

Svaki preuzete Beležnica sačuvana na čvrstom disku u Zip formatu datoteke. Ako želite da kasnije uvezete preuzete beležnice, moraćete da prvo Dekomprimujte njegove beležnicu iz Zip datoteke, a zatim da uvezete fasciklu u programu OneNote Online.

Uvoz OneNote beležnice

Da biste uvezli beležnicu u programu OneNote koji ste prethodno preuzeli, uradite sledeće:

 1. Dekomprimujte fascikla nalazi u datoteke koje ste prethodno preuzeli (pogledajte „Izvoz OneNote beležnice” ranije u ovom članku). Ovaj raspakovani fascikla je u beležnicu.

 2. U bilo kom moderan Veb pregledača, idite na OneNote beležnicu uvoznik.

  Savet: Uvoz Beležnica trenutno nije podržan u programu Windows Internet Explorer. Preporučujemo da koristite Microsoft Edge na operativnom sistemu Windows 10 ili neki drugi moderni pregledač u starijim verzijama operativnog sistema Windows.

 3. Na ekranu koji se otvara, kliknite na dugme Uvezi.

 4. Na računaru, idite na lokaciju fascikle beležnicu (pogledajte korak 1), kliknite na dugme da biste ga izabrali, a zatim kliknite na dugme Otvori da biste je uvezli.

Savet: Ako se proces uvoza počinje, ali će se pojaviti da ne završi, vaš OneDrive nalog možda nema dovoljno na dostupnog prostora. Ručno izbrisati sve nepotrebne datoteke iz OneDrive skladište (uključujući bilo kog otpremanja nije uspelo Beležnica), a zatim pokušajte ponovo da uvezete na fasciklu beležnice.

Rešavanje problema

Ako dođe do problema pri izvoz ili uvoz Beležnica, pokušajte sa predlozima za ispod.

Preuzimanje moje beležnice izgleda do kraja

Tokom vremena, beležnice možete značajno da povećate veličinu, naročito ako koristite OneNote za prikupljanje ugrađeni dokumenata, slika skeniranja, PDF datoteke ili video i audio klipove kao deo beležaka. Pre nego što pokušate da preuzmete velike Beležnica, uverite se da imate nekoliko gigabajta (GB) dostupnog prostora na čvrstom disku računara. Ako preuzimanje prekine jer je ostao prostora za skladištenje, moraćete da biste ponovo pokrenuli preuzimanje ponovo nakon što ste se oporavili dovoljno prostora na čvrstom disku.

Moje preuzimanje sadrži samo datoteku „errors.txt”, ali ne beležnicu

Svaki put kada beležnice uspešno preuzeta, on će biti sačuvan kao Zip datoteku koja sadrži fasciklu sa istim imenom kao Beležnica. Retko, nije moguće je da preuzete Zip datoteka ne sadrži sve fascikle beležnice, ali prikazuje samo datoteke koja se zove errors.txt. Kada se to desi, nešto nije u redu tokom procesa izvoza. Da biste rešili ovaj problem, otvorite datoteku errors.txt iz preuzete Zip datoteku u uređivaču teksta i pročitajte njen sadržaj za određene informacije.

OneNote ne prepoznaje beležnicu pokušavam da biste uvezli

Ako OneNote odbaci beležnicu datoteku koju pokušavate da uvezete, ona verovatno koji pokušavate da otpremite originalnu datoteku Zip koji je kreiran kada ste prethodno preuzeli beležnicu. Da biste rešili ovaj problem, kliknite dvaput da biste otvorili originalni Zip datoteku, a zatim izdvojite (Kopiranje) na fasciklu beležnice iz Zip datoteke na bilo koju lokaciju na disku (na primer, računare). Kada na fasciklu beležnice uspešno sačuvan izvan svoje Zip datoteku, možete da uvezete fasciklu u programu OneNote.

Dobio sam poruku o grešci da nemate dovoljno prostora da biste uvezli moje beležnice u OneDrive

Ako je vaš OneDrive nalog niskog dostupnog prostora, ručno izbrisati sve nepotrebne datoteke iz OneDrive skladište (uključujući bilo kog otpremanja nije uspelo Beležnica), a zatim pokušajte ponovo da uvezete na fasciklu beležnice.

Dobio sam poruku o grešci beležnici je prevelika za izvoz

Pomerajte delove beležnicu u odvojene, manje beležnice, a zatim pokušajte izvoz ove manje Beležnica umesto toga.

Ja sam i dalje imate problema i vam je potrebna pomoć

Ako ste isprobali predloženih savete za rešavanje problema u ovom članku, ali i dalje imate problema pri izvoz ili uvoz OneNote beležnice, prijavite u OneNote forumima na lokaciji Microsoft Answers tako da možemo da istražimo uzrok i pomoći će vam biti na rešenje. Hvala ti!

Važno: Ako izvezene Zip datoteke koje se nalaze u errors.txt datoteku, obavezno uključite informacije koje on sadrži.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×