Izjava o privatnosti za Microsoft SharePoint 2013 OneDrive for Business za Windows 8 uređaje

Poslednje ažuriranje: januar 2014.

Ova izjava o privatnosti objašnjava prakse prikupljanja podataka i korišćenja aplikacije Microsoft SharePoint 2013 OneDrive for Business za Windows 8 uređaje („aplikacija OneDrive for Business“). Ne odnosi se na druge Microsoft lokacije, proizvode ili usluge na mreži ili van mreže.

Imajte na umu da se na podatke kojima pristupate i koje prenosite putem aplikacije OneDrive for Business mogu primeniti druge izjave o privatnosti, na primer izjava o privatnosti organizacije ili preduzeća koje vam obezbeđuje pristup sistemu Microsoft SharePoint Online i izjava o privatnosti povezana sa vašim uređajem.

Aplikacija OneDrive for Business dizajnirana je da omogući korisnicima Windows 8 uređaja da pristupe usluzi OneDrive for Business u Microsoft SharePoint Online vlasničkom okruženju svoje organizacije. Aplikacija OneDrive for Business sakuplja i prenosi informacije sa ličnim podacima koji se mogu identifikovati, kao što je e-pošta i lozinka korisnika, u svrhe potvrde identiteta, kao što je opisano u dokumentaciji za aplikaciju. Te informacije će se preneti korporaciji Microsoft i/ili dobavljaču usluge SharePoint Online. Kako bi se izbegle nedoumice, Microsoft ne koristi ove informacije u druge svrhe.

Aplikacija OneDrive for Business može da evidentira podatke u svrhe rešavanja problema. Evidentiranje je podrazumevano isključeno. Ono se može uključiti pritiskom na dugme za postavke -> „Opcije“ i pomeranjem klizača u okviru odeljka „Rešavanje problema“ na uključenu poziciju. Podaci koje aplikacija prikupi ostaće na uređaju dok ručno ne prenesete podatke.

Korporaciji Microsoft su dobrodošli svi vaši komentari u vezi sa ovom izjavom o privatnosti. Ako imate pitanja o ovoj izjavi ili verujete da je se nismo pridržavali, obratite nam se preko veb obrasca na stranici Obratite nam se: povratne informacije o privatnosti ili koristite dolenavedene kontakt informacije:

Microsoft privatnost

Korporacija Microsoft
One Microsoft Way
Redmond, Washington 98052 USA

Više informacija o funkcijama aplikacije OneDrive for Business, na primer informacije o potvrdi identiteta i keširanju, možete pronaći u dokumentaciji za ovu aplikaciju.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×