Izbor odgovarajuće verzije programa Outlook

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Postoji mnogo različitih proizvoda i usluga možete da koristite za pristup e-poruke, zakazane obaveze i događaja i kontakata. Outlook nudi veliki broj aplikacija i usluga u skladu sa potrebama komunikacije. Možete da koristite nekoliko Outlook aplikacije ili usluge u različita vremena. Svaki proizvoda ili usluga nudi različite funkcije.

Outlook 2016 za Windows i Mac

Outlook 2016 za Windows i Office 2016 za Mac su uključeni u Office 365 pretplatu, dostupni su kao deo nekoliko različitih Office 2016 pakete i može se kupiti kao samostalnog programa. Dve verzije dosta istih funkcija delite, ali postoje kao i glavne razlike. Obe programi omogućavaju vam da šaljete i primate poštu iz preduzeća i nalozima lične e-pošte, dodavanje zakazane obaveze i sastanke u kalendaru i upravljanje kontaktima. Arhiviranje, Bcc (Bcc kopija), provere pravopisa, potpisima e-pošte i filtriranja neželjene pošte takođe su uključene u oba programa.

Možete da koristite Outlook 2016 za Windows i programa Outlook 2016 za Mac ako koristite na stonom ili laptop računaru. Outlook 2016 za Windows takođe funkcioniše na većini Windows tablet računare.

Napomena: Ako koristite za iPad ili iPhone, treba Outlook za iOS na tim uređajima.

Više informacija o različitim funkcija uključenih u programu Outlook 2016 za Windows i programa Outlook 2016 za Mac, pogledajte članak Poređenje programa Outlook za Mac pomoću programa Outlook za Windows.

Outlook na vebu

Ako imate sa pretplatom na Office 365 i treba da biste pristupili poslovnog ili školskog naloga e-pošte ili preduzeće koristi Microsoft Exchange za e-poštu, imate pristup programu Outlook na Vebu putem Veb pregledača. Mogu se razlikovati tačnu URL (Veb adresu) koju koristite za pristup programu Outlook na Vebu, ali za one sa sistemom Office 365, možete da odete na https://portal.office.com da biste počeli.

U programu Outlook na Vebu, možete da šaljete i primate e-poštu, planiranje sastanaka i zakazanih obaveza i skladištenje informacija o svim kontaktima. Filtriranje neželjene e-pošte, potpisima e-pošte, poruke Kategorizacija, usmerene na prijemno poštansko sanduče i više su svi uključeni.

Ne morate da instalirate sve na računaru ili tabletu programa Outlook na Vebu. Ako ste na putu bez računaru, možete da koristite Outlook na Vebu iz bilo kog internet kafiću ili kiosk sa mnogo, ako ne vidite sve iste funkcije.

Belešku: Neke funkcije programa Outlook na Vebu rade samo sa moderni pregledača. Više informacija potražite u članku Podržani pregledači za Outlook na Vebu.

Detaljna poređenja programa Outlook na Vebu, Outlook 2016 za Windows i programa Outlook 2016 za Mac, u članku Poređenje programa Outlook na Vebu i programu Outlook 2016.

Outlook.com

Outlook.com je usluga besplatne e-pošte za lične e-pošte.  Bilo ko može da idite na https://outlook.com i upišete za besplatnu e-pošte. Ranije se zvala Hotmail.com i Live.com, možete da koristite Outlook.com ako vaša e-adresa se završava sa @outlook.com, @hotemail.com, @msn.com ili @live.com.

Prvenstveno namenjen potrošač, Outlook.com nudi dosta istih funkcija kao Outlook na Vebu. Možete da dodate druge e-adrese u Outlook.com i potvrdite izbor u kući ili rad e-pošte u usluzi Outlook.com. Takođe, možete dodati Outlook.com naloga e-pošte u programu Outlook 2016. Možete da napravite zakazane obaveze i planiranje sastanaka, dodavanje priloga poruke iz programa OneDrive ili sa računara i upravljanje kontaktima i zadacima. Više informacija o Outlook.com, pogledajte članak pomoć za Outlook.com.

Outlook za iOS i Android

Ako imate iPhone, iPad, Android telefonu ili Android tabletu, možete da koristite Outlook za iOS ili Outlook za Android, koje vam omogućavaju da upravljate e-pošte, kalendara, kontakata i datoteke. Možete da dodate nalog e-pošte koji koristi POP ili IMAP, kao i Outlook.com, Office 365, Gmail, Yahoo i Exchange naloge sa tim aplikacijama.

Outlook za iOS i programa Outlook za Android i uključite kalendar i obratite se podršci. Pomoću usluge OneDrive, OneDrive for Business, polje, Dropbox ili Google Drive, možete da pristupite datoteke. Više informacija potražite u članku Outlook za iOS i Android pomoć centra.

Pošta i kalendar za Windows 10

Aplikacija pošta i kalendar u operativnom sistemu Windows 10 pružaju dodira e-pošte i kalendara aplikacija koje su odlični za upotrebu sa lične i poslovne naloge e-pošte i stiže besplatno sa svakim Windows 10 uređajem, uključujući Windows 10 telefoni, Tablet računari, laptop računara, a Stoni računari.

Pošta i kalendar za Windows 10, možete da pristupite svim vašeg naloga e-pošte, uključujući Gmail, Yahoo, Office 365, Outlook.com i vaš poslovni ili školski nalozi. Možete da dodajte sliku pozadine sa aplikacijama same, kombinovanje svih e-adresa u objedinjeno prijemno poštansko sanduče i da pristupite svim vaše kontakte koji su uskladišteni u aplikaciji "osobe" u operativnom sistemu Windows 10.

Pošta i kalendar za Windows 10 su optimizovani za pokretanje na Windows 10 telefoni. Možete pronaći aplikacije naveden u okviru Outlook pošta i Outlook kalendar u operativnom sistemu Windows 10 phone. Brzo prevucite radnje, možete da upravljate e-porukama i događajima bez tastature i jer oni su uključeni besplatno na svim uređajima Windows 10, možete početi da koristite ih odmah. Više informacija potražite u članku Pošta i kalendar – najčešća pitanja.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×