Istraživanje Skype za posao

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako već koristite Skype da ostanete u kontaktu sa prijateljima i porodicom u vaš život van posla, ćete cene power i jednostavnost Skype za posao gde se lako pronađete i povežite se sa kolegama. A možete da koristite uređaje koje već imate da dođete do preduzeća kroz enterprise ocenu bezbedan, upravlja IT platformu.

Novi izgled

Ako ste redovan korisnik komercijalne verzije programa Skype, onda Skype za posao će vam biti veoma poznat: spisak kontakata, indikatori prisutnosti, dugmad i ikone i čak i zvukovi u aplikaciji treba da učine da se osećate kao kod kuće. Dodatne informacije.

Snimak ekrana prozora programa Skype za posao tokom traženja kontakta za dodavanje.

Naravno, sve suštinske funkcije Lync su još uvek tu – kao što su dugmad za brze radnje koje vam omogućavaju da trenutne poruke ili pozivanje kontakta (i još mnogo toga) pomoću samo jednog kliknite na ili dodirnite.

Brzi meni programa Skype za posao sa aktivnom ikonom „Trenutna poruka“.

U prozoru Skype sastankapojednostavljeni raspored kontrola i meniji olakšava pronalaženje komanda vam je potrebna. U prozoru razgovoratekst ćaskanja se oblikuje tako da možete da vidite ko priča i razgovore prikazane na karticama omogućavaju da biste pratili nekolicini diskusija odjednom.

Snimak ekrana otvorenog menija „Deljenje sadržaja“.

Da li ste ikada nekoga da vam pošalje datoteku tokom razgovora preko trenutnih poruka, Pregled prenos datoteka je drugu funkciju nove Skype za posao izgled i doživljaj koji ćete cene. Kada vam neko pošalje datoteku, izaberite stavku Preuzimanje u prozor trenutnih poruka da biste ažurirali na ikonu datoteke, kliknite desnim tasterom miša ili dodirnite i držite za prosleđivanje, pregled ili izbrišite ga.

Snimak ekrana prozora „Razmena trenutnih poruka“ sa dolaznim prilogom.

Pozivanje iz Skype za posao pomoću stonog telefona za zvuk

Važno: Ova funkcija je dostupna samo ako vaša organizacija ima Skype za posao Server 2015.

Ako imate telefonskim sistemom u usluzi Office 365 stoni telefon i IT sektor je konfigurisan da radi sa Skype za posao možete potražiti osobe u organizaciji i mesto pozive ih iz unutar Skype za posao korisnički interfejs, dok zvuk za poziv tokova preko standardni telefonski sistem telefona. Takođe možete da postavite pozive iz Skype za posao klijenta koristite bilo koji telefon blizu (kao što je mobilni telefon kod kuće, ili hotelskog telefona). Osoba koju zovete vidi vaš broj telefona, kao da su poziv iz vašeg preduzeća glavni broj. Kada izvršite Skype za posao poziva sa zvukom usmerava preko telefona, dobijate veliki zvuk, plus:

 • Trenutne poruke – da biste mogli, na primer, brzo da kopirate/nalepite URL adresu koju želite da delite

 • Deljenje radne površine i aplikacije – da biste mogli lako da prikazujete stvari, rešavate probleme i objašnjavate korišćenjem vizuelnog prikaza

 • Prilozi – šaljite datoteke drugoj osobi bez napuštanja Skype za posao

Dijagram poziva putem poslovnog procesa

Administratori servera Omogućavanje i konfigurisanje ovu funkciju za preduzeća. Krajnji korisnici imaju ograničen konfiguracija mogućnosti koje uključuju uključivanje funkcija ili isključivanje za pojedinačne nalog (kada je omogućen na nivou preduzeća) i postavka broj telefona na tom Skype za posao treba da pozovete. Ako broj podesili i zaključao administrator, onda odlaznih poziva opcije će biti nedostupne.

Snimak ekrana dijaloga „Rukovanje pozivom“ sa istaknutim odeljkom „Odlazni pozivi“

Više informacija potražite u članku upućivanje Skype za posao poziva, ali korišćenje sa sistemom za telefon u Office 365 stonog telefona za zvuk

Integracija sa Skype direktorijuma

Važno: Ova funkcija zahteva:

 • Skype for Business Server 2015 ili Skype za posao online Skype za posao – logotip

 • Skype za posao korisnički interfejs (nije podržan uLync)

 • Najnoviju verziju programa Skype Skype logotip

Skype za posao korisnike da se povežete preko Interneta pomoću milione Skype korisnicima desnom Skype za posao korisničkom interfejsu. Prvi korak je da biste potražili kontakt.

 1. U glavnom prozoru programa Skype za posao, u prikazu „Kontakti“, u polju za pretragu otkucajte ime, IM adresu ili broj telefona (ako je osoba u vašoj organizaciji). Dok kucate, rezultati pretrage će se pojavljivati ispod polja za pretragu, a kartice će se menjati: „Grupe“, „Status“, „Odnosi“ i „Novo:“

  Kada je polje za pretragu programa Skype za posao prazno, dostupne kartice su „Grupe“, „Status“, „Relacije“ i „Novo“.

  u Mojim kontaktima i Skype direktorijumu:

  Kada počnete da kucate u polju za pretragu programa Skype za posao, dolenavedene kartice se menjaju u „Moji kontakti“ i „Skype direktorijum“.

 2. Ako je osoba koju tražite u vašoj organizaciji, neka bude izabrana kartica „Moji kontakti“ (ovo je podrazumevano). Kada je izabrana kartica „Moji kontakti“, Skype za posao pretražuje u adresaru vaše organizacije.

  Ako osoba koju tražite nije u vašoj organizaciji, ali ima Skype nalog, izaberite karticu Skype direktorijuma da ih traže među milione Skype korisnicima tamo. Saznate na njihove Skype ID-a i lokaciju pomaže da brzo suzite obim pretrage. Takođe možete da pretražujete pomoću njihovih e-adresu ili Microsoft naloga (na primer, JohnDoe@outlook.com).

  Napomena: Administrator omogućava ili onemogućava funkciju pretraga Skype direktorijuma u skladu sa smernice za pretragu u vašoj organizaciji. Ako ne vidite karticu Skype direktorijuma kao što je prikazano iznad snimak ekrana sa, zatim nećete moći da biste tražili Skype korisnicima.

Kada pretražujete kontakte u Skype direktorijum, možete da ih dodate na spisak kontakata, imate razgovor preko trenutnih poruka, vidite njihove informacije o prisutnosti i imaju audio ili video poziv sa njima. Imajte na umu da Skype direktorijuma sadrži samo informacije o kontaktu za Skype korisnike, ne Skype za posao korisnike. Skype korisnik koji žele da biste dodali Skype za posao korisnika na svoju listu kontakata morate da koristite Skype za posao korisnik punu e-adresu, kao što su Joe@contoso.com.

Nadgledanje poziva

Nadgledanje poziva je popularne Skype funkciju koja je sada dostupna u Skype za posao. Pozivanje monitora, možete da premestite napred i nazad između punu Skype za posao prozoru, za te vremena kada aktivno učestvujete u poziv i sažet verziju koja vam omogućava da i dalje da biste pratili napredak poziva – i privremeno isključili ili završili poziv – dok je usredsređena na drugi Zadaci.

Sažetom prozoru poziva Monitor pojavljuje se tokom audio ili video poziv kad god prozora glavnog razgovora je umanjen. Da biste ponovo prikazali ceo razgovor prozora, jednostavno kliknite dvaput ili dvaput dodirnite nadgledanje poziva.

Snimci ekrana kompletnog prozora Skype za posao i umanjenog prozora

Oceni moj poziv

Funkcija Rate moj poziva omogućava da Skype za posao Server 2015 administratori poziv podataka, pristup standardni izveštaji i izvoz podataka radi dalje analize. Korisnici su vam zatraženo da preduzmete ankete nakon dovršavanja poziva.

Snimak ekrana dijaloga ocenjivanja kvaliteta poziva

Oceni moj poziv izveštaje nisu dostupne administratorima Skype za posao online zakupca u ovom trenutku.

Brzi pristup kontrolama poziva

Pristup tastatura i poziv kontrole bolje. Za pozivanje planova u usluzi Office 365 pozive, kontrole tastatura telefona i poziv ostaju vidljivi tokom poziva. Za druge pozive, tastatura telefona i poziv kontrole su dostupne pomoću samo jednog klika.

Poređenje kontrola poziva u PTSN pozivima i onim koji nisu PTSN

Emotikoni

Skype za posao sada sadrže isti skup emotikona koji se nalaze u potrošačkoj verziji programa Skype. Možete da isključite emotikone u Skype za posao tako što ćete otići na Opcije > trenutne poruke. Nema servera postavka je dostupna.

Snimak ekrana koji prikazuje dostupne emotikone i kontrolu za njihovo uključivanje i isključivanje

Takođe pogledajte

Skype za posao pomoći

Instalirajte Skype za posao

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×