Istaknute stavke izjave o privatnosti za Microsoft Office 2010

Poslednje ažuriranje: mart 2010.

Opseg

Lične informacije

Ovo obaveštenje namenjeno je objašnjenju sakupljanja podataka i prakse korišćenja. Nije zamišljeno kao iscrpna lista. Nije primenljivo na ostale Microsoft lokacije, proizvode ili usluge na mreži ili van mreže.

  • Određene funkcije sistema Microsoft Office traže da obezbedite lične informacije. Neke od ovih ličnih informacija mogu biti uključene u Office dokumente u obliku metapodataka.

  • Neke Office funkcije vam omogućavaju da delite lične informacije preko interneta.

  • Bićete upitani da pružite lične informacije ukoliko izaberete da pribavite usluge na mreži sa lokacije Office.com.

  • Kolačići i ostale tehnologije se koriste da bi pratile vaše interakcije sa našim lokacijama i uslugama kako bi vam bilo pruženo personalizovano iskustvo.

Vaši izbori

Upotrebe informacija

  • Microsoft Office 2010 vam pruža mnoštvo načina da kontrolišete kako funkcije sistema Office 2010 prenose informacije putem interneta.

  • Možete koristiti nadzor dokumenata u programima Microsoft Word 2010, Microsoft Excel 2010 i Microsoft PowerPoint 2010 da biste uklonili metapodatke iz datoteka. Za informacije o uklanjanju metapodataka iz drugih programa pročitajte kompletnu izjavu o privatnosti, uključujući i dodatak za taj program.

Više detalja

  • Informacije koje se prenose korporaciji Microsoft koristimo da bismo omogućili funkcije koje koristite ili obezbedili usluge koje zahtevate. Koristimo ih i da bismo poboljšali svoje proizvode i usluge. Uz vašu dozvolu takođe koristimo vaše lične informacije kako bismo vas obavestili o novim funkcijama i izdanjima proizvoda.

  • Metapodaci uskladišteni u dokumentima koriste se radi poboljšanja vaše saradnje na dokumentima sa drugim osobama. Da bismo obezbedili usluge, povremeno pružamo informacije drugim preduzećima koja rade u naše ime. Od ovih preduzeća se zahteva da sačuvaju poverljivost ovih informacija i da ih ne smeju koristiti u neke druge svrhe.

Važne informacije

Kako da nas kontaktirate

Više detalja

Da biste našli Microsoft podružnicu u vašoj zemlji ili regionu, pogledajte https://www.microsoft.com/worldwide/.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×