Ispunjavanje uslova za probni program Office 365 podučavanje kod kuće

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Office 365 podučavanje kod kuće pilot program nije dostupan za prvu sad porodice prijavite se pomoću svoje postojeće e-adrese ili korišćenju jem podučavanje kod kuće pravni odbrane povezivanja (HSLDA) Ne morate da se koji su povezani sa podučavanje kod kuće povezivanja da učestvujete.

Za ovaj početni pilota u podučavanje kod kuće da se prijavite za jedan besplatno za Office 365 Education pretplate sa najviše 20 studenata i nastavnika 20. Na kraju dve godine pretplatu, roditelje da se prijavite ponovo.

Kada porodica upiše, one će dobiti pristup istom Office 365 za obrazovanje power alatke koje koristite škola okruga, uključujući Office 365 za obrazovanje i Beležnice za razred. Office 365 podučavanje kod kuće pilot programa porodice su takođe kvalifikovan za prijavljivanje za Minecraft u obrazovanju.

Da biste videli proizvodi i usluge koje su dostupne u programu Office 365 podučavanje kod kuće pilot, posetite https://aka.ms/HomeSchoolSignup.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×