Ispunjavanje standarda usaglašenosti sa školskim podacima

Ispunjavanje standarda usaglašenosti sa školskim podacima

Da biste ispunili standarde usaglašenosti, institucije treba da štite informacije o osetljivim studentima, dok omogućavate službenim osobljem da pristupe izboru podataka. Potrebno vam je rešenje studentskog skladištenja podataka koji je bezbedan, ali se može pristupiti bilo gde, bilo gde, na bilo kom uređaju.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Zadržite pristupačne studentske informacije i bezbedne pomoću kontrolisala Office 365 bezbednosnih kontrola i konfiguracija radi zaštite ličnih podataka. 

Uz Office 365 zaposleni mogu da pristupe podacima sa bilo kog mesta, na bilo kom uređaju, bez brige. Bezbednosne smernice kao što su Information Rights Management, sprečavanje gubitka podataka (DLP) i upravljanje mobilnim uređajima osiguraju da su podaci zaštićeni na ličnim uređajima. 

Škole takođe mogu da kontrolišu kako se informacije dele, pomoću zaštite od Azure informacija. Definišite smernice, uključujući ko može da pristupi podacima i šta može da radi sa njom, tako da su podaci uvek zaštićeni. Dodatne funkcije će sadržati mogućnost da označite potencijalne informacije ili zloupotrebe pre nego što se dogode.

Istaknute stavke

  • Podesite pristupne akreditive i proveru identiteta za više faktora.

  • Uskladištite osetljive informacije i pristupite sa bilo kog mesta na bilo kom uređaju.

  • Kontrolisanje deljenja informacija o studentima.

Saznajte više

Šta je to zaštita od Azure informacija?

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×