Ispravljanje problema sa povezivanjem programa Outlook u usluzi Office 365 i sistemu Exchange Online

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako koristite Outlook za pristup nalogu Office 365 e-pošte ili druge Exchange-na osnovu naloga e-pošte, a imate problema, želimo da vratite slanju i prijemu e-pošte omogućimo.

Napomene: 

Dozvolite nam da rešimo vaš Outlook problema sa vezom za vas

Možemo da dijagnostikovanje i rešavanje nekoliko uobičajenih Outlook problemi sa povezivanjem za vas. Ako naše automatizovanim Alatka ne može da rešite problem ili želite da ga rešite sami, pogledajte sledeći odeljak.

Prvi koraci

Dozvolite nam da rešimo problem
Preuzimanje podršku i oporavak pomoćnik za Office 365

Pomoć

Potrebna vam je dodatna pomoć?
Obratite se podršci za Office 365 za preduzeća.

Rešavanje problema sa ažuriranjem softvera i profilom

Zastareli softver i oštećene Outlook profili su dve najčešće probleme koji mogu sprečiti iz slanja i primanja e-pošte. Ako ste administrator sa više korisnika izveštavanje o problemima, takođe bi trebalo da potvrdite izbor za uslugu probleme sa Office 365.

Uobičajeni Outlook popravke   

Nadgledanje

Pokretanje Windows Update

Ako Outlook klijentski softver ili Windows operativni sistem softver je istekao rok trajanja, možda imate problema slanja i primanja e-pošte. Za Windows 8, koristite sledeće korake da biste pokrenuli Windows Update. Uputstva za Windows 7potražite u članku Kako da znam da li Windows računara je u toku?

  1. Brzo prevucite sa desne strane ekrana i odaberite stavku Pretraga.

  2. U polju za pretragu otkucajte Windows Update .

  3. Dodirnite ili izaberite stavku Postavke, a zatim dodirnite ili izaberite stavku Instaliraj opcionalne ispravke. Možda ćete morati ponovo da pokrenete računar.

Prikazuje simbol odvijača i francuskog ključa.

Popravka Outlook profila

To Outlook profil je skup informacija o konfiguraciji koja uključuje korisničko ime, lozinku i lokaciju za skladištenje. Popravite Outlook profila pomoću sledećih koraka.

  1. Odaberite stavku Datoteka.

  2. Kliknite na strelicu nadole za Postavke naloga, a zatim odaberite stavku Postavke naloga.

  3. Na kartici E-pošta odaberite svoj nalog (profil), a zatim stavku Popravi.

  4. Sledite korake u čarobnjaku, a kada završite, ponovo pokrenite Outlook.

Postavke

Potražite probleme sa uslugom

Samo administrator: Ako više od jedne osobe u vašoj organizaciji je imale probleme sa e-pošte u Office 365, to može biti zbog problema sa uslugom. Idite na ispravnosti usluge Office 365 na kontrolnoj tabli stranici (administracije za prijavljivanje je potrebno), i proverite status usluge u okviru Exchange Online.

Obratite se podršci

Dobijanje pomoći sa foruma Office 365 zajednice Administratori: Prijavite se i kreirajte zahtev za uslugu Administratori: Pozovite podršku

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×