Isključivanje uskoro stiže za organizaciju

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako ste administrator, možete da primenite .reg datoteku mašinama korisnika da biste isključili uskoro stiže. Da biste kreirali .reg datoteku, koristite sledeće korake.

  1. Otvorite program "Beležnica".

  2. Kopirajte sledeći tekst u datoteku.

    [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\16.0\Outlook\Options\General] „DisablePreviewPlace” = dword:00000001

  3. Sačuvajte datoteku i promenite oznaku sa .txt da biste. reg.
    savet: da biste promenili oznaku tipa datoteke u dijalogu "Sačuvaj", stavite citate oko ime datoteke, na primer: „DisableComingSoon.reg”.

  4. Kliknite desnim tasterom miša na datoteku koju ste kreirali u koraku 3, a u iskačućem meniju izaberite stavku Objedini . Ovo će kreirati odgovarajući ključ registratora i podešavanje njene vrednosti.
    Napomena: možda ćete morati da kliknite na dugme da da biste dozvolili Uređivač registratora da izvršite promene na svoj računar.

Ako koristite smernice grupe za upravljanje postavkama za Office, ima postavku smernica pod imenom „Onemogući pregled mesto” koje možete da koristite da biste isključili uskoro stiže. Postavke smernice se nalazi u okviru korisnički Configuration\Policies\Administrative Templates\Microsoft Outlook 2016\Outlook Options\Other. Da biste koristili ovu postavku smernica, Preuzmite najnovije administriranja datoteke (ADMX/ADML) sa lokacije Microsoft Download Center.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×