Isključivanje evidenciju dijagnostike kolekcije u podršku i oporavak pomoćnik za Office 365

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Podrazumevano podršku i oporavak pomoćnik za Office 365 prikuplja dijagnostičkih datoteka evidencije za rešavanje problema u sledećim scenarijima.

 • Pomoćnik za podršku i oporavak prikuplja evidencije dijagnostike ponekad kada alatka za rešavanje problema korisnika.

 • Pomoćnik za podršku i oporavak prikuplja dijagnostičkih datoteka evidencije kada korisnik izabere dijagnostiku više opcija. Obično se ovo dešava na zahtev za administratora ili Microsoft inženjera za podršku.

  Snimak ekrana za oporavak pomoćnik za podršku i scenarija izbora sa više opcija Dijagnostika izabrana.

Office 365 koristi dijagnostičkih datoteka evidencije da biste poboljšali alatku za pružanje bolje za rešavanje problema u budućnosti. Microsoft podrška inženjera možete koristiti ove datoteke za evidenciju da biste analizirali više throughly vaš korisnički određeni problem. Kao administrator, možete da učinite registar uređivanje da biste sprečili korisnike da prikupljanje evidencije dijagnostike ako vaša organizacija želi da ograničite podatke za deljenje.

Upozorenje: Uređivač registratora je alatka namenjena naprednim korisnicima. Pratite korake u ovom članku pažljivo da biste se uverili da unesete izmene za prikupljanje podataka za Pomoćnik za podršku i oporavak. Pre nego što unesete izmene u registratoru, kreirajte rezervnu kopiju u slučaju da nešto nije u redu. Više informacija o pravljenju rezervne kopije potražite u članku Kako da napravite rezervne kopije i vraćanje u prethodno stanje registrator u operativnom sistemu Windows.

Opcija 1 – Kreirajte novu stavku registratora

Da biste isključili prikupljanje podataka u Pomoćnik za podršku i oporavak, potrebno je da kreirate sledeće stavke registratora.

Potključ: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Support i pomoćnik za oporavak

DWORD vrednost: UploadDiagnosticLogsDisabled

Vrednost: 1

Detalje o kreiranju vrednosti registratora, pogledajte Kako da dodate, menjanje, ili brisanje potključeve registratora i vrednosti pomoću .reg datoteke.

Sa stavke u registratoru na mestu Pomoćnik za podršku i oporavak nije moguće prikupljanje dijagnostičkih datoteka evidencije. Ako želite da biste ponovo omogućili evidencije kolekcije kasnije, možete da promenite vrednost 0 ili da biste izbrisali stavku registratora.

Opcija 2 - uređivanje postojeće potključ

Ako ste prethodno kreirali stavke registratora Pomoćnik za podršku i oporavak, možete da uredite na unos da biste isključili prikupljanje podataka. Koristite sledeće korake da biste uredili postojeću potključ da biste onemogućili prikupljanje podataka.

 1. Otvorite uređivač registratora.

 2. Idite na sledeću lokaciju potključa registratora:

  HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Support i pomoćnik za oporavak

 3. Kliknite dvaput na Reg_DWORD pod imenom UploadDiagnosticLogsDisabled. (Ako ne vidite UploadDiagnosticLogsDisabled, morate da dodate koristeći uputstva iz opcija 1 – Kreirajte novu stavku registratora).

 4. Podaci o vrednosti, otkucajte 1i odaberite stavku u redu.

 5. Zatvorite uređivač registratora.

Nakon uređivanja ovu vrednost registratora, korisnici mogu da prikupljanje dijagnostičkih datoteka evidencije.

Odredite ako podršku i oporavak pomoćnik za prikupljanje podataka

Pomoćnik za podršku i oporavak će prikupljanje podataka evidencije ako bilo koji od sledeće postavke su prisutne.

 • UploadDiagnosticLogsDisabled DWORD vrednost je podešen na sve osim 1.

 • Potključ HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Support and Recovery Assistant je prisutan.

Povezani članci

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×