Instaliranje usluge Skype za posao uz Office 365 ProPlus

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako ne vidite opciju za instaliranje Skype za posao u usluzi Office 365, postoje dva moguća razloga zašto:

  • Preduzeće koristi Office 365 ProPlus. Sa sistemom Office 365 ProPlus preuzmete i instalirate Skype za posao istovremeno preuzimanje i instaliranje programa Word, Excel, PowerPoint, itd. Sve se instalira kao jedan paket softvera.

    Ako preduzeće kupili Office 365 ProPlus moraćete da nadogradite na ceo paket Office 2016 aplikacije da biste instalirali Skype za posao na Računaru.

  • Ili, Office 365 administrator nije dodelili licencu tako da još uvek nemate opciju da instaliram Skype za posao. Obratite se osobi koja vam je dao vaš Office 365 informacije o prijavljivanju i zatražite od nje da vam je dodeljena licenca.

Proverite da li je Skype za posao već instaliran na računaru

Ako na Računaru već instaliran Word, Excel i drugim Office aplikacijama, evo kako da proverite da li imate Skype za posao, previše:

  • Izaberite stavke Start > Microsoft Office 2016 (Windows 7) ili Početak > Office 365 (Windows 8 i Windows 10) i izgleda za Skype za posao. Ako ga ima, onda je sve podešeno. Možete da se prijavim Skype za posao.

Instaliranje Skype za posao uz Office 365 ProPlus

Ako Skype za posao i drugim Office aplikacijama nisu već instaliran na vašem računaru, Preuzimanje i instaliranje sistema Office pomoću Office 365. Ovaj način ćete instalirate Word, Excel i Skype za posao sve u isto vreme.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Instalirajte Skype za posao na Računaru

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×