Instaliranje usluge Skype za posao

Instaliranje usluge Skype za posao

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Skype za posao je deo paketa Office 365 proizvoda. Šta je Skype za posao?

Preuzimanje Skype za posao preuzimanje na portalu Office 365 , a zatim da ga instalirate na računaru. Ovi koraci traju 10 – 15 minuta da uradite. Odaberite stavku sa uputstva navedena ispod.

Instaliranje Skype za posao u operativnom sistemu Windows

Ova uputstva objašnjavaju kako da biste došli do Skype za posao preuzimanje i instalirajte ga.

Savet: Ako ne vidite Skype za posao preuzimanje na portalu, uverite se da ste kupili Office 365 plan za preduzeća uključuje ga. Takođe, obratite se osobi u preduzeću koji su kupili to da li su dodeljene licence možete.

 1. Prijavite se u Office 365 u https://portal.office.com/.

 2. Na vrhu stranice sa Office 365 , odaberite stavku Postavke: ažuriranje profila, instaliranje softvera i njegovo povezivanje sa oblakom > Office 365.

  Odaberite stavku „Office 365 postavke“

 3. Odaberite softver.

  Odaberite stavku „Instaliranje softvera i upravljanje njim“

 4. U zavisnosti od Office 365 plan:

  • Ako vidite sledeće stranice, odaberite stavku Skype za posao, izbor jezika, izdanje koji se podudara sa drugim Office aplikacijama (32-bitni ili 64-bitnu verziju - ako ne znate, odaberite podrazumevani) i odaberite instalaciju. Zatim Pređite na 5.

   Odaberite jezik na prvoj stranici čarobnjaka za instalaciju programa Skype.

  • Ako Skype za posao je dolazi sa drugim aplikacijama za Office 365, videćete sledeću stranicu. Odaberite stavku da biste instalirali Office 365 paket aplikacije, uključujući Skype za posaoinstalirate . Kada završite, idite na Prijavljivanje po prvi put na kraju ove korake.

   Evo šta ćete videti ako vaše verzije programa Skype za posao je dolazi sa drugim Office aplikacijama.

  • Ako ne vidite Skype za posao uopšte na listi, a zatim ga nije uključen u Office 365 poslovni plan - OR-administratoru nije dodeljen licence. Zatražite od administratora (osobe koja vam je dala informacije o prijavljivanju) za pomoć.

 5. Na dnu ekrana, odaberite stavku Sačuvaj kao da biste preuzeli setupskypeforbusinessentryretail.exe datoteku na računaru.

  Odaberite stavku „Sačuvaj“ da biste sačuvali aplikaciju na računaru.

  Važno: Imajte u vidu kojoj ste sačuvali setupskypeforbusinessentryretail.exe datoteku na računaru. Ako Skype za posao prestane da tokom instalacije, ovo je mesto na koje idete da biste je ponovo pokrenuli.

 6. Kada datoteku setupskypeforbusinessentryretail.exe preuzme, odaberite stavku Pokreni.

  Odaberite stavku „Pokreni“ da biste pokrenuli čarobnjak za instalaciju.

  Office instalacioni program pokreće i prikazuje poruku da je da instalirate Office. Međutim, ona samo instalira Skype za posao. To sve sistema Office ne instalira.

  Office instalacioni program izgleda kao da instalira Office, ali instalira samo Skype za posao.

 7. Kada ste završili Office instalacioni program, prikazaće poruku da Office instaliran na vašem računaru. Međutim, samo Skype za posao je instaliran. Odaberite stavku Zatvori.

 8. Pokrenite Skype za posao. U prvom stvari prvo polje prihvatite ugovor o licenciranju, odaberite stavku prihvati.

Možete da instalirate Skype za posao na najviše 5 računara. Da biste instalirali Skype za posao na drugom Računaru:

 1. Prijavite se na sledeći PC Računaru.

 2. Prijavite se u Office 365 u https://portal.office.com/.

 3. Ponovite korake navedene u gorenavedenu proceduru da biste preuzeli i instalirali Skype za posao.

Čestitamo! Završite instalaciju sistema Skype za posao. Sada ste spremni da se prijavim Skype za posao po prvi put.

Prijavite se prvi put

 1. Na Skype za posao stranici za prijavljivanje, unesite Office 365 korisnički ID i lozinku, a zatim odaberite stavku Prijavite se.

  Na primer, ako koristite jakob@contoso.com da biste se prijavili Office 365, to je šta možete da unesete da biste se prijavili Skype za posao.

  Prijavite se pomoću Facebook naloga ili odaberite stavku „Napravi nalog“.

 2. Unesite lozinku za Office 365.

 3. Na sledećoj stranici, ako želite da sačuvate svoju lozinku za prijavljivanje sledeći put, odaberite stavku da.

  Odaberite stavku „Da“ da biste sačuvali lozinku, kako biste sledeći put mogli da se prijavite automatski.

 4. U okviru Pomoći upućivanje Skype za posao bolje , odaberite da li želite da dozvolite nam da prikupite evidencije grešaka i informacije o konfiguraciji uređaja.

Čestitamo! Sada ste spremni za Početak korišćenja programa Skype za posao za razmenu trenutnih poruka i sastanke na mreži.

Ako imate Office 2007, 2010 ili 2013, možete bezbedno da instalirate i koristite Skype za posao 2016. To neće zameniti postojeće Office programa Ako ne instalirate OFFICE 365 PROPLUS. Pročitajte sve informacije ispod pre nego što instalirate.

Šta se dešava kada instaliram Skype za posao 2016 na računaru koji ima Office 2007, 2010 ili 2013?

 • Koristite uputstva za instaliranje Skype za posao za plan imate:

 • Kada odete da biste instalirali Skype za posao 2016, videćete ovu stranicu koja ukazuje na to da samo ćete instalirati Skype za posao:

  Odaberite jezik na prvoj stranici čarobnjaka za instalaciju programa Skype.

 • Kada odaberete da instalirate, Office instalacioni program će početi. To izgleda kao i svi Office instalacije, ali ga samo instalira Skype za posao.

 • Ako imate Office 2007, Skype za posao 2016 neće biti u potpunosti integrisana sa Office programima. Na primer, nećete videti prisustvo kolegama kada otkucate e-pošte u programu Outlook („prisustvo” se znači da nećete videti da li su dostupan, zauzet ili odsutan), a ne da imate neke druge funkcije. Da, ali će imati ćaskanje (IM) i konferencije sa kolegama.

Važno: Ako ste kupili OFFICE 365 PROPLUS će imati za nadogradnju na čitav OFFICE 2016 paketa u red za dobijanje SKYPE za posao. Ona će zameniti prethodne verzije sistema OFFICE. Kada odete da biste instalirali Skype za posao, znaćete da imate Office 365 ProPlus zato što nećete videti opciju za instaliranje Skype za posao sama; Umesto toga ćete videti ovo:

Evo šta ćete videti ako vaše verzije programa Skype za posao je dolazi sa drugim Office aplikacijama.

Ako ne želite da nadogradite Office 2016, razgovor sa osobom koji su kupili Office 365 ProPlus plan da biste videli o tome kako da samostalno Skype za posao Online Plan pretplate.

Skype za posao Osnovni je besplatno preuzeti koja ima minimalni skup funkcija: razmenu trenutnih poruka (IM), audio i video poziva, sastanke na mreži, informacije o dostupnosti (prisutnosti) i mogućnosti za deljenje.

 • Preuzmite i instalirajte Skype za posao osnovni

  Kada kliknete na dugme " Preuzmi " na stranici, bićete upitani da odaberete preuzimanje koji se podudara sa izdanje druge aplikacije sistema Office (32-bitnim izdanjem ili 64-bitnim izdanjem). Ako ne znate, odaberite 32. Instalacioni program će proveriti izdanje za vas.

 • Ako želite da primenite Skype za posao Basic da veliki broj osoba u vašem preduzeću, pogledajte članak Rasporedi Skype za posao klijent u usluzi Office 365 za informacije o možete da koristite alatke za primenu.

Ne vidite šta vam je potrebno u ovom članku. Pogledajte sledeća uputstva za instalaciju:

.

Važno: Ako nadograđujete sa Office 365 Mid-size ili Office 365 Small Business Premium planove Office 365 Business ili Office 365 Business Premium planove, Skype za posao će biti uklonjen sa računara. Morate da instalirate Skype za posao Basic da biste se vratili na funkcionalnost. Dodatne informacije.

Srodne teme

Instaliranje programa Skype za posao na mobilnom uređaju

Deinstalirajte Skype za posao

Kupovina Skype za posao

Preuzimanje-poslovne verzije programa Skype

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×