Instaliranje programskih dodataka za Office u poštansko sanduče

Da biste se uverili da je Office programski dodatak ispravno instaliran u poštansko sanduče i da biste izbegli sve potencijalne bezbednosne rizike koji mogu da nastanu tokom pokušaja da se Office programski dodatak instalira na pogrešan domen, pratite korake navedene u ovom članku.

Važno: Novo ime za aplikacije za Office – programski dodaci za Office. Trenutno ažuriramo svoje proizvode, dokumentaciju, primere i druge resurse kako bismo ih uskladili sa promenom imena platforme iz „aplikacije za Office i SharePoint“ u „Office i SharePoint programski dodaci“. Tu promenu smo napravili radi lakšeg razlikovanja platforme proširenja od Office aplikacija. Dok se te promene odvijaju, dijalozi i poruke koje vidite u aplikaciji mogu se razlikovati od onoga što vidite u ovom članku.

  1. U programu Outlook izaberite stavke Datoteka > Upravljaj programskim dodacima. Ako koristite Outlook Web App, kliknite ovde.

    Dugme „Upravljaj programskim dodacima“ u programu Outlook

  2. Na veb stranici koja se otvara, kliknite na dugme Pronađite dodatne Outlook programske dodatke u Office prodavnici da prikažete ili da potražite programski dodatak koji želite.

    Prikazuje odeljak stranice „Upravljanje programskim dodacima“ gde su navedeni instalirani programski dodaci uz vezu ka više programskih dodataka za Outlook u Office prodavnici.

  3. Kada odaberete programski dodatak koji želite, kliknite ili dodirnite dugme Da kada budete upitani da potvrdite domen organizacije.

Savet: Za upravljanje Office programskim dodacima možete da koristite i Outlook Web App. Odaberite stavke Postavke Postavke > Upravljanje integracijama u gornjem desnom uglu stranice.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×