Instaliranje programa Visio

Subscription   Ako Vi ili Vaša organizacija ima pretplatu na Visio Online Plan 2 nećete videti opciju za instaliranje Visio usluge, osim ako Vam nije dodeljena licenca. Saznajte kako da proverite svoje licence na .Koji Office 365 proizvod ili licencu imam? Ako ste administrator odgovoran za dodeljivanje licenci za Office 365, pročitajte Dodeljivanje licence korisnicima.

Verzija bez pretplate   Ako imate Visio Professional 2019, 2016 ili 2013, trebalo bi da ste dobili i šifru proizvoda prilikom kupovine. Pre nego što prvi put instalirate Visio, prijavite se pomoću postojećeg ili novog Microsoft naloga i unesite šifru proizvoda na stranici office.com/setup. Unošenjem šifre, povezujete svoj nalog sa Visio aplikacijom i taj postupak morate da uradite samo jednom. Već ste uradili to? Nastavite i Prijavite se da biste preuzeli Visio.

Before you begin   Pre nego što počnete, proverite da li vaš računar ispunjava sistemske zahteve.

Dolenavedeni koraci su za pretplaćenu verziju programa Visio Online Plan 2 i jednokratnu kupovinu (koja nije pretplata) verzije programa Visio 2019, 2016 ili 2013. Za Visio 2010 ili 2007, pratite korake u sistemu Office 2010 ili Office 2007. Visio se prodaje kao samostalna aplikacija tako da ako ga još uvek nemate kupite ili isprobajte Visio.

Prijavite se za preuzimanje programa Visio

 1. Idite na www.office.com i ukoliko još niste prijavljeni, izaberite Prijavite se.

 2. Prijavite se pomoću naloga koji ste povezali sa ovom verzijom programa Visio. Ovaj nalog može biti Microsoft nalog (korišćen bez pretplate), odnosno poslovni ili školski nalog (korišćen sa pretplatama).

  Zaboravili ste svoje detalje naloga? Pogledajte Zaboravio/la sam nalog koji koristim uz Office.

 3. Nakon prijavljivanja, pratite dole navedene korake koji se podudaraju sa tipom naloga sa kojim ste se prijavili za svoju verziju Visio programa sa ili bez pretplate.

  Program Visio Professional (ili Standard)
  Verzija bez pretplate
  Linijski

  1. Na Office početnoj stranici izaberite Instaliraj Office.

   Snimak ekrana Office.com matične stranice nakon prijavljivanja
  2. Ako imate više Office proizvoda, možda ćete morati da prođete kroz listu proizvoda koje posedujete ili ako imate pretplatu na Office 365, u zaglavlju izaberite stavkuUsluge i pretplate koja navodi sve Microsoft proizvode koje posedujete.

   Pronađite verziju programa Visio koju želite da instalirate i izaberite Instaliraj.

  Savet: Da biste instalirali program Visio na drugom jeziku, ili da instalirate 64-bitnu verziju, izaberite vezu Druge opcije. Odaberite jezik i bit verziju koju želite, a zatim izaberite Instaliraj.

  Visio Online Plan 2
  Verzija sa pretplatom
  Linijski

  1. Na Office 365 početnoj stranici izaberite Instaliranje Office aplikacija > Office 2016 (Ako ste postavili drugu početnu stranicu, idite na aka.ms/office-install.)

   Snimak ekrana usluge Office.com ako se prijavljujete pomoću poslovnog ili školskog naloga
  2. U okviru softvera, izaberite Visio. Odaberite jezik i bit verziju koju želite, a zatim izaberite Instaliraj. (Da biste instalirali 64-bit, u okviru Verzijaizaberite Više opcija, odaberite stavku 64-bit, a zatim izaberite Instaliraj.)

   Savet: Ako Visio nije naveden u okviru zaglavlja softvera za navigaciju sa leve strane Vaše stranice, to verovatno znači da nemate licencu. Proverite da li imate licencu , i ako nemate, obratite se administratoru i zatražite da vam se dodeli.

  Sada bi trebalo da počne preuzimanje programa Visio. Pratite uputstva u 2. koraku da biste dovršili instalaciju.

Instalirajte program Visio

 1. U zavisnosti od pregledača kliknite na Pokreni (u Edge ili Internet Explorer), Instalacija (u Chrome) ili Sačuvaj datoteku (u Firefox).

  Ako vidite uputstvo u Kontroli korisničkog naloga koja kaže Želite li da dozvolite ovoj aplikaciji da vrši promene na vašem uređaju? kliknite na Da.

  Instalacija započinje.

  Napredak instalacije sistema Office aplikacije

 2. Instalacija je završena kada vidite frazu „Sve je spremno! Visio je sada instaliran” i počne se prikazivati animacija koja pokazuje gde se na Vašem računaru nalazi Visio aplikacija.

  Sledite uputstva u prozoru da biste pronašli Visio, na primer, u zavisnosti od Vaše verzije Windowsa, izaberite Početak i zatim skrolujte da biste pronašli Visio na listi aplikacija.

  Office je sada instaliran. Izaberite opciju „Zatvori“

Takođe pogledajte

Instalacija sistema Office na PC ili Mac računaru

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×