Instaliranje aplikacije Skype za posao

Instaliranje aplikacije Skype za posao

Skype za posao Online – podešavanje Skype za posao deo je Office 365 paketa proizvoda. Šta je to Skype za posao?

Dobićete opciju za preuzimanje Skype za posao sa portala Office 365, a zatim ga instalirajte na svom računaru. Za ove korake je obično potrebno oko 10−15 minuta. Izaberite iz uputstava u nastavku.

Instalirajte Skype za posao na Windows

Ova uputstva objašnjavaju kako da dođete do opcije za preuzimanje Skype za posao i kako da ga instalirate.

Savet: Ako ne vidite opciju za preuzimanje Skype za posao na svom portalu, proverite da li ga Office 365 za poslovni plan koji ste kupili uključuje. Takođe, pitajte osobu u svojoj kompaniji koja ga je kupila da li vam je dodelio/la dozvolu.

 1. Prijavite Office 365 se u https://admin.microsoft.com/.

 2. Na vrhu strane Office 365, izaberite Podešavanja: ažuriranje profila, instaliranje softvera i njegovo povezivanje sa oblakom > Office 365.

  Izaberite podešavanja Office 365

 3. Izaberite softver.

  Izaberite opciju „Instaliraj“ i upravljajte softverom

 4. U zavisnosti od vašeg Office 365 plana:

  • Ako vidite narednu stranu, izaberite Skype za posao, izaberite jezik, izdanje koje se poklapa sa drugim Office aplikacijama (32 bita ili 64 bita – ako ne znate, izaberite podrazumevano podešavanje) i izaberite opciju instaliraj. Zatim pređite na korak 5.

   Na prvoj stranici čarobnjaka za podešavanje Skype-a izaberite jezik.

  • Ako Skype za posao dolazi sa drugim Office 365 aplikacijama, videćete narednu stranu. Izaberite opciju Instaliraj da biste instalirali svoj Office 365 programski paket aplikacija, uključujući Skype za posao. Kada završite, idite na opciju Prvo prijavljivanje na kraju ovih koraka.

   Ovo ćete videti ako vaša verzija aplikacije Skype za posao dolazi sa drugim Office aplikacijama.

  • Ako uopšte ne vidite da je Skype za posao naveden, onda nije uključen u Office 365 poslovni plan ILI vam administrator nije dodelio dozvolu. Potražite pomoć od administratora (osobe koja vam je dala informacije za prijavljivanje).

 5. Na dnu ekrana, izaberite opciju Sačuvaj kao da biste preuzeli datoteku setupskypeforbusinessentryretail.exe na računar.

  Izaberite opciju „Sačuvaj kao“ da biste sačuvali aplikaciju na svom računaru.

  Važno: Zabeležite gde ste sačuvali datoteku setupskypeforbusinessentryretail.exe na računaru. Ako se Skype za posao zaustavi tokom podešavanja, evo gde treba da odete da biste ga ponovo pokrenuli.

 6. Kada se datoteka setupskypeforbusinessentryretail.exe preuzme, izaberite opciju Pokreni.

  Izaberite opciju „Pokreni“ da biste podesili čarobnjak.

  Office instalacioni program se pokreće i prikazuje poruku da instalira Office. Ipak, instalira samo Skype za posao. Ne instalira celokupan Office.

  Office instalacioni program izgleda kao da instalira Office, ali instalira samo Skype za posao.

 7. Kada se Office instalacioni program završi, prikazuje poruku da je Office instaliran na računaru. Ipak, samo je Skype za posao instaliran. Izaberite opciju Zatvori.

 8. Pokrenite Skype za posao. U polju „Krenimo od početka“, ako prihvatite ugovor o licenciranju, izaberite opciju Prihvati.

Možete instalirati Skype za posao na maksimalno 5 računara. Da biste instalirali Skype za posao na drugom računaru:

 1. Prijavite se na svoj naredni računar.

 2. Prijavite Office 365 se u https://admin.microsoft.com/.

 3. Ponovite sve korake navedene u prethodnoj proceduri za preuzimanje i instaliranje Skype za posao.

Čestitamo! Završili ste instaliranje Skype za posao. Sada ste spremni da se prijavite na Skype za posao po prvi put.

Prvo prijavljivanje

 1. Na Skype za posao strani za prijavljivanje, unesite svoj Office 365 korisnički ID i lozinku, a zatim izaberite opciju Prijavi se.

  Na primer, ako koristite jakob@contoso.com za prijavljivanje na Office 365, to treba da unesete kada se prijavljujete na Skype za posao.

  Prijavite se pomoću svog Facebook naloga ili izaberite opciju „Kreiraj nalog“.

 2. Unesite svoju lozinku za Office 365.

 3. Na narednoj strani, ako želite da sačuvate svoju lozinku za naredno prijavljivanje, izaberite opciju Da.

  Izaberite opciju „Da“ da biste sačuvali lozinku kako biste sledeći put mogli da se prijavite automatski.

 4. U polju Pomozite da aplikaciju Skype za posao učinimo boljom, izaberite da li želite da sakupljamo evidencije grešaka i informacije o konfiguraciji računara.

Čestitamo! Sada ste spremni za video obuku za Skype za posao.

Ako imate Office 2007, 2010 ili 2013, možete bezbedno instalirati i koristiti Skype za posao 2016. To neće zameniti postojeće Office programe OSIM U SLUČAJU DA INSTALIRATE OFFICE 365 PROPLUS. Pročitajte sve informacije u nastavku pre instaliranja.

Šta se događa kada instaliram Skype za posao 2016 na računaru koji ima Office 2007, 2010 ili 2013?

 • Koristite uputstva za instaliranje Skype za posao za plan koji imate:

 • Kada pređete na instaliranje Skype za posao 2016, videćete ovu stranicu, koja pokazuje da ćete instalirati samo Skype za posao:

  Na prvoj stranici čarobnjaka za podešavanje Skype-a izaberite jezik.

 • Kada izaberete opciju Instaliraj, Office instalacioni program se pokreće. Izgleda kao da se instalira kompletni Office, ali instalira se samo Skype za posao.

 • Ako imate Office 2007, Skype za posao 2016 se neće potpuno integrisati sa vašim Office programima. Na primer, nećete videti prisustvo svojih kolega kada ukucate adresu u Outlook (pod „prisustvom“ mislim da nećete videti da li su dostupni, zauzeti ili odsutni) i nećete imati nekoliko drugih funkcija. Ali imaćete ćaskanje (trenutne poruke) i konferencijske pozive sa svojim kolegama.

VAŽNO: AKO STE KUPILI OFFICE 365 PROPLUS, POTREBNO JE DA OBAVITE NADOGRADNJU NA KOMPLETAN OFFICE 2016 PAKET KAKO BISTE DOBILI SKYPE ZA POSAO. ZAMENIĆE PRETHODNE VERZIJE OFFICE. Kada pređete na instalaciju Skype za posao, znaćete da imate Office 365 ProPlus, jer nećete videti opciju za instalaciju Skype za posao kao samu; umesto toga videćete:

Ovo ćete videti ako vaša verzija aplikacije Skype za posao dolazi sa drugim Office aplikacijama.

Ako ne želite da izvršite nadogradnju na Office 2016, porazgovarajte sa osobom koja je kupila vaš Office 365 ProPlus plan o preuzimanju pretplate za samostalni Skype za posao plan na mreži.

Skype za posao Osnovna verzija je opcija za besplatno preuzimanje koja ima minimalan komplet funkcija: trenutne poruke (IM), audio i video pozivi, sastanci na mreži, informacije o dostupnosti (prisustvu) i mogućnosti deljenja.

 • Preuzimanje i instaliranje osnovne verzije aplikacije Skype za posao

  Kada kliknete na dugme Preuzmi na stranici, dobićete upit da izaberete opcije za preuzimanje koja se poklapa sa izdanjem vaših drugih Office aplikacija (32-bitno izdanje ili 64-bitno izdanje). Ako ne znate, izaberite 32. Instalacioni program će obaviti proveru izdanja za vas.

 • Ako želite da primenite osnovnu verziju aplikacije Skype za posao na veliki broj ljudi u svojoj kompaniji, pogledajte odeljak Primena klijenta Skype za posao u Office 365 za informacije o alatkama za primenu koje možete da koristite.

Ne vidite ono što vam je potrebno u ovom članku? Pogledajte sledeća uputstva za instaliranje:

.

Važno: Ako obavite nadogradnju sa Office 365 Mid-size ili Office 365 Small Business Premium planova na Office 365 Business ili Office 365 Business Premium planove, Skype za posao se uklanja sa vašeg računara. Potrebno je da instalirate osnovnu verziju aplikacije Skype za posao da biste povratili funkcionalnost. Saznajte više.

Srodne teme

Instaliranje programa Skype za posao na mobilnom uređaju

Deinstaliraj aplikaciju Skype za posao

Kupi aplikaciju Skype za posao

Preuzmi neposlovnu verziju programa Skype

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×