Instalirane aplikacije

Aplikacije za Outlook proširuju korisnost e-pošte dodavanjem informacija ili alatki koje možete koristiti a da ne morate da napustite Outlook Web App.

U ovom članku

Kako izgledaju aplikacije?

Kako upravljati aplikacijama?

Kako izgledaju aplikacije?

Outlook Web App dolazi sa tri aplikacije koje su podrazumevano dostupne i omogućene, iako mogu biti isključene za vaše poštansko sanduče. Ako je aplikacija dostupna ili omogućena, biće automatski dodana porukama koje primite koje zadovoljavaju kriterijume za njeno pokretanje. Administrator može učiniti druge aplikacije dostupnim.

Na primer, ta poruka koja uključuje datum i vreme pokrenula je aplikacijuPredložene zakazane obaveze i aplikaciju Stavke radnje.

Traka sa aplikacijama u poruci

Biranjem opcije Predložene zakazane obaveze otvorićete tu aplikaciju, ali vas to neće udaljiti od poruke. Kao što možete da vidite, aplikacija je kreirala predlog za događaj koristeći informacije iz poruke. Da biste događaj dodali u vaš kalendar, kliknite na dugme Sačuvaj u kalendar.

Aplikacija za zakazane obaveze

Vrh stranice

Kako upravljati aplikacijama?

Možete upravljati aplikacijama koje su vam dostupne tako što ćete kliknuti na ikonu zupčanika Ikona „Postavke“ na vrhu Outlook Web App prozora i potom izabrati stavku Upravljanje aplikacijama.

upravljanje aplikacija za Outlook

To će vas odvesti do odeljka „Aplikacije“ u Outlook Web App opcijama.

instalirane aplikacije

  • Koristite postavke za uklanjanje odbaci aplikacija osveži i osvežavanje prikaza.

  • Lista aplikacija pokazuje koje su aplikacije dodate, odakle dolaze, na koji način su instalirane i da li su omogućene.

  • Okno sa informacijama uključuje više informacija o izabranim aplikacijama. Kliknite na karticu Onemogući da biste onemogućili aplikaciju koju želite da isključite. Ako je aplikacija koju želite dostupna, ali ne i omogućena, pogledajte vezu Omogući na koju možete da kliknete da biste omogućili aplikaciju.

  • Pristup Office prodavnici nije podržan za poštanske sandučiće ili organizacije u određenim regionima. Ako ne vidite Dodaj iz Office prodavnice kao opciju na Outlook Web App stranici sa opcijama u okviru Aplikacije > Instalirane aplikacije > , možda ćete moći da instalirate aplikacije za Outlook sa URL adrese ili lokacije datoteka. Obratite se dobavljaču usluge za više informacija.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×