Instalirajte ili ponovo instalirajte OneNote 2016 za Windows

Problem

OneNote 2016 za Windows više ne može da se pronađe na PC računaru gde je prethodno instaliran kao deo bilo kog izdanja sistema Microsoft Office.

Kada tražite OneNote 2016 u Windows Start meniju ili na Deinstaliranje ili promena programalisti na Windows kontrolnoj tabli, izgleda kao da je OneNote 2016 bio uklonjen bez korisnikovog znanja ili dozvole.

Pozadina

Ovo je poznat problem koji utiče na korisnike Microsoft Office izdanja pre verzije 0730.20102, u kojoj je ispravka sistema Office možda izazvala da OneNote 2016 bude automatski deinstaliran za te korisnike.

Ovaj problem ne utiče na korisnike polugodišnjeg kanala (SAC) usluge Office 365.

Rešenje

Pratite ove korake da biste rešili problem:

Ako koristite 64-bitno izdanje sistema Microsoft Office:

Ako niste sigurni da li imate 32-bitnu ili 64-bitnu verziju sistema Office, preuzmite 32-bitnu verziju. Na kraju krajeva, možete utvrditi koju verziju sistema Office imate tako što ćete pratiti ove korake:

  1. Pokrenite Microsoft Word 2016, kreirajte prazan dokument i zatim izaberite stavku Datoteka > Nalog > O programu Word.

  2. U dijalogu koji se otvara, podledajte da li je vaša verzija sistema Office 32-bitna ili 64-bitna. Ovaj podatak se pojavljuje na kraju prvog reda teksta koji potvrđuje ime proizvoda, verziju i instalirano izdanje Vašeg sistema Office.

  3. Izaberite stavkuU redu, a zatim napustite Word 2016.

Nakon što završite preuzimanje i instaliranje programa OneNote 2016, trebalo bi da se automatski poveže (ili ponovo poveže) sa trenutno instaliranom Microsoft Office licencom.


Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×