Informacije o uklanjanje aplikacije SharePoint Newsfeed za Windows i iOS

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Uvod

Ovaj članak sadrži informacije o uklanjanje (svoja mišljenja i negodovanja) aplikacije SharePoint Newsfeed za Windows i iOS mobilne uređaje. Nastavićemo da biste ažurirali ovaj članak kao više informacija postane dostupan.

Više informacija

Na 31 maj 2017, Microsoft će ukloniti SharePoint Newsfeed aplikacija iz Windows i iTunes radnji.

Zašto je Microsoft deprecating aplikacije SharePoint Newsfeed?

Neposredno nakon objavljivanja SharePoint 2013, Microsoft kupili Yammer i je jezgro fokus društvene inovacije bi proći kroz ispravke u usluzi Yammer, pored svoje tekuće integracije inovacija sa SharePoint i Office 365. S obzirom da to vreme, upotrebu mobilne aplikacije SharePoint Newsfeed donjih i izračunate stope amortizacije, sa srodne odluku da preusmerite inženjering resursa za druge aspekte proizvoda i usluga.

Šta to znači za postojeće Office 365 SharePoint Online klijente koji koriste aplikacije Newsfeed na Windows ili iOS mobilnim uređajima?

Klijenti trebalo bi da razmotrite usvajanja Yammer kao njihov primarni društvenih aplikacija. Ne postoji u Yammer aplikaciji za mobilne uređaje za sve platforme. Više informacija potražite u članku Kažu Zdravo Yammer.

Šta znači to znači za postojeće SharePoint Server 2013 i 2016 lokalnog klijente koji koriste aplikaciju feed za vesti?

Za korisnike koji je prethodno preuzeli aplikacije SharePoint Newsfeed i ko može da se povežete sa njihove lokalnog SharePoint servera, SharePoint Newsfeed aplikacija će nastaviti da funkcioniše. Međutim, kada 31 maj 2017 mobilne aplikacije SharePoint Newsfeed za Windows i iOS neće biti podržano i nećete primati ispravke.

Kako će ova promena komunicirali sa Office 365 klijente?

Svi Office 365 administratore čije kompanije aktivno koriste SharePoint feed za vesti u usluzi Office 365 primili obaveštenje o ovoj promeni preko centra za Office 365 poruku.

Microsoft pružiti podrške za klijente koji imaju Newsfeed aplikacija instalirana na Windows ili iOS uređaje?

Microsoft će pruža podršku ni nakon 31 maj 2017. Ako ste instalirali aplikaciju SharePoint Newsfeed pre 31 maj 2017, on će nastaviti da radite i će neće biti uklonjena sa uređaja direktno.

Će Microsoft rešite probleme sa novom ili postojećem pomoću aplikacije Newsfeed?

Nije moguće.

Feed za vesti usluge takođe se pravi zastareli?

Ne, samo na SharePoint Newsfeed aplikaciji za mobilne uređaje za Windows i iOS mobilne uređaje će biti uklonjena.I dalje potrebna pomoć? Idite na Microsoft zajednici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×