Informacije o sinhronizaciji slika profila u sistemu Office 365

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Uvod

Ovaj članak opisuje SharePoint online proces sinhronizacije slika korisničkog profila u sistemu Office 365. To obuhvata informacije o tome gde treba da vidite slike profila i gde su slike profila uskladištene u usluzi SharePoint online. 

CEDU Primeri u odeljku procedure prikazuju se samo na dva načina za sinhronizaciju fotografije. Postoji više načina za pokretanje sinhronizovanja fotografija.

Procedura

SharePoint online sinhronizacija slika za korisnike koji imaju Exchange online poštansko sanduče

Sledeći primer prikazuje proces sinhronizacije koji se javlja kada korisnik koji ima Exchange online poštansko sanduče pregleda stranice u usluzi SharePoint online.

Office 365 profil

Sekvenca je sledeća:

 1. Korisnik će se vratiti na SharePoint online matičnu stranicu ili na svoju OneDrive for Business sajt.

 2. Tokom operacije učitavanja stranice u usluzi SharePoint online, za fotografiju se pravi zahtev. Ovo generiše poziv na karticu Exchange online za sliku profila korisnika. 

  Napomena: To nije jedini način za generisanje poziva u usluzi Exchange online za sliku profila korisnika. U stvari, sinhronizacija fotografija se pokušava svaki put kada korisnik zatraži sopstvenu fotografiju u usluzi SharePoint online.

 3. Ako korisnik ima Exchange online poštansko sanduče, a poštansko sanduče sadrži sliku profila za korisnika, SharePoint Online će zatražiti sliku iz usluge Exchange online.

 4. SharePoint online kreira malu, srednju i veliku fotografiju sa sličicama na slici koja je vraćena sa lokacije Exchange online. Fotografije se čuvaju u fascikli u biblioteci "fotografije " za kolekciju lokacija "Moja lokacija". Ime fascikle će se razlikovati, u zavisnosti od toga šta je to osnovni Veb-standard lokacije moj sajt postavljen u vreme otpremanja ili sinhronizacije.

  Napomena: Ako je osnovni Veb lokalni standard za moj sajt postavljen na engleskom, ime fascikle će biti slike profila.

 5. Vremenska oznaka slike, čuvar mesta za slikei Exchange svojstva profila za sinhronizovanost slika za korisnika su podešeni ili ažurirani tako da odražavaju stanje sinhronizacije slika profila.

SharePoint online sinhronizacija slika za korisnike bez Exchange online poštanskog sandučeta

Sledeći primer prikazuje proces sinhronizacije koji se pojavljuje kada korisnik koji nema Exchange online poštansko sanduče pregleda na stranici u usluzi SharePoint online.

SharePoint online samo korisnici

Korisnik preduzima sledeće korake:

 1. Potražite stranicu "moj profil" tako što ćete kliknuti na ikonu fotografije u gornjem desnom uglu trake za navigaciju sistema Office 365, a zatim kliknuti na vezu moj profil.

 2. Kliknite na ikonu kamere.
  Više informacija potražite u članku prikaz i ažuriranje profila u usluzi Office Delve.

 3. Kliknite na dugme Otpremi sliku.

  Napomena: Kada korisnik nema Exchange online licencu, svojstvo slike će imati dugme " otpremanje slike ". Stanje sinhronizacije slike sa slikom je podešeno na 0.

  slika

 4. Kliknite na karticu osnovne informacije , a zatim izaberite stavku Otpremi sliku. Prikazuje se dijalog Izbor slike .

 5. Otpremite sliku u SharePoint online iz dijaloga Izbor slike .

 6. SharePoint online kreira malu, srednju i veliku sliku sličice sa otpremljene slike. Fotografije se čuvaju u fascikli u biblioteci "fotografije " za kolekciju lokacija "Moja lokacija". Ime fascikle će se razlikovati, u zavisnosti od toga šta je to osnovni Veb-standard lokacije moj sajt postavljen u vreme otpremanja ili sinhronizacije.

  Napomena: Ako je osnovni Veb lokalni standard za moj sajt postavljen na engleskom, ime fascikle će biti slike profila.

 7. Vremenska oznaka slike, čuvar mesta za slikei Exchange svojstva profila za sinhronizovanost slika za korisnika su podešeni ili ažurirani tako da odražavaju stanje sinhronizacije slika profila.

Slike profila u usluzi SharePoint online

Stranica Delve profila sastoji se od tri odeljka: traka za navigaciju Office 365 Suite, okno Delve profila i okno za navigaciju sa leve strane. Slika profila korisnika prikazuje se u svim odeljcima koji čine stranicu Delve profile. Slike su označene tako da ih pregledač keširaju. Kada promenite sliku profila, možda ćete morati da obrišete keš za sliku pregledača. Više informacija o usluzi Delve profile potražite u članku povezivanje i saradnja u usluzi Office delve.

Napomena: Korisnici koji nisu konfigurisani za Exchange online neće videti svoju korisničku fotografiju prikazanu na traci za navigaciju apartmana. Umesto toga, prikazaće se njihovi podrazumevani inicijali. Da bi se fotografija korisnika prikazala na traci za navigaciju apartmana, korisnici moraju da imaju licencu za Exchange Online i sa fotografijom otpremljene u njihov profil.

Biblioteka dokumenata korisnika fotografija

Slike korisničkog profila skladište se u kolekciji lokacija za hostovanje na mom sajtu. Kolekcija lokacija "My Veb lokacija" se kreira iz SPSMSITEHOST # 0 Template. Kada je SharePoint online stanar dodeljen, kreira se kolekcija lokacija za domaćine. Slike profila skladište se u biblioteci dokumenata koja se zove "fotografije korisnika". Slike se skladište u fascikli unutar biblioteke dokumenata fotografije korisnika tako što imaju oznaku tipa datoteke. jpg. Ime fascikle će se razlikovati, u zavisnosti od toga šta je to osnovni Veb-standard lokacije moj sajt postavljen u vreme otpremanja ili sinhronizacije.

Napomena: Ako je osnovni Veb lokalni standard za moj sajt postavljen na engleskom, ime fascikle će biti slike profila.

Tri fotografije se skladište u fascikli za svakog korisnika. One sadrže sledeći fragment u imenu datoteke:

 • Otisak. jpg

 • Mpalac. jpg

 • Sipalac. jpg

Ime datoteke je normalizovano korisničko ime korisničkog naloga, dodato pomoću jednog od fragmenata imena. Na primer: Usernamelpalac. jpg, Korisnoimena Palčid. jpg i Usernameza. jpg.

Ako korisničko ime sadrži jedan od sledećih znakova, taj znak će biti zamenjen znakom podvlaиivanjem (_): 

 • Dvostruka crta (\ \)

 • Simbol (@)

 • Tačka (.)

 • Dvostruke navodnike (")

 • Znak broja (#)

 • Procenat (%)

 • Ampersand (_ Ampve)

 • Zvezdica (*)

 • Dvotačka (:)

 • Uglaste zagrade (% IT _ Gt_)

 • Znak pitanja (?)

 • Proteze ({})

 • Lula (|)

Informacije o slici profila

 • Slike korisničkog profila gostiju se ne sinhronizuju na SharePoint online.

 • SharePoint online podrazumevano pruža tri slike čuvara mesta (Spalac. jpg, M,. jpg i otisak. jpg) za korisnika.

 • Svaki korisnički profil ima vlasništvo koje je imenovana slika (Pitureurl) i to upućuje na srednju datoteku (mda. jpg) koja se nalazi na hostu lokacije mog portala.

 • Podrazumevano je da se svojstvo slike u aplikaciji korisničkog profila uređuje. Postavka vlasništva mora da se uređuje za sinhronizaciju slika i za otpremanje slike profila korisničkog profila tako da bude uspešna.

 • Slika se sinhronizuje sa uslugom Exchange online samo jednom na svakih 24 časa.

 • Kolekcija lokacija "Moja lokacija" mora imati dostupnu kvotu za skladištenje novih slika.

Više informacija

Slika korisničkog profila se može dodati na Exchange Online na više načina, na sledeći način:
 

 • Exchange administrator može da otpremi fotografiju u Exchange online pomoću stavke seta-UserPhoto PowerShell cmdlet. Više informacija potražite u članku Postavljanje-UserPhoto foto.

 • Korisnik otpremi sliku u programu Outlook na vebu.

 • Korisnik pregleda stranicu profila za Delve profile, klikće na Uređivanje profila, klikne na fotografiju, a zatim otpremi sliku u Outlook na vebu.

  Napomena: Svojstvo slike kontroliše vreme tokom kog korisnik ima Exchange online poštansko sanduče. Stanje sinhronizacije slike u programu Exchange podešeno je na 1.

  Promena fotografije

 • Korisnik se menja u okviru slike profila na traci za navigaciju apartmana na vrhu stranice.

 • Korisnik pregleda na Office 365 portal, klikne na lične informacije, a zatim klikne na dugme Promeni fotografiju ispod njihove slike profila. Na primer, pogledajte https://portal.office.com/account/#personalinfo.

 • Atribut Active Directory foto direktorijuma se sinhronizuje sa Azure Active Directory (Azure AD) sa lokacijom Azure AD Connect. Sličice se zatim sinhronizuju sa Internetom Exchange online.

  Napomena: Ovaj metod proizvodi slike profila niskog rešavanja. Atribut Active Directory Photo direktorijuma se ne sinhronizuje sa sistemom SharePoint iz usluge Azure Active Directory.


I dalje vam je potrebna pomoć? Idite u Microsoft Community.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×